Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTA MAKSIMIR

Vratar Dinama potpisao za belgijskog drugoligaša!

Antonijo Ježina
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
23.08.2016.
u 15:43

Ježina je u sezonu ušao kao prvi vratar kluba, a onda ga je trener Zlatko Kranjčar preselio u drugu momčad jer pomalo bezobrazno odgovorio kapetanu Domagoju Antoliću.

Vratar Antonijo Ježina napustio je Dinamo te potpisao trogodišnji ugovor s belgijskim drugoligašem Royal Antwerpom. Objavio je to na službenoj Facebook stranici.

"Veliko mi je zadovoljstvo i iznimna čast što sam od danas postao član kluba Royal Antwerp F.C. Ponosan sam na sve što sam postigao u GNK Dinamo Zagreb, na veličanstvene godine i trofeje u kojima sam sudjelovao, ali stiglo je vrijeme da se rastanemo. Svojim bivšim suigračima želim sreću u play-offu Lige prvaka protiv FC Red Bull Salzburga", napisao je Ježina.

Ježina je u sezonu ušao kao prvi vratar kluba, a onda ga je trener Zlatko Kranjčar preselio u drugu momčad jer odgovorio kapetanu Domagoju Antoliću.

Klub je napustio i Eduardo koji će biti drugi vratar u Chelseaju pa će tako jedinicu preuzeti mladi Adrian Šemper, a tu je i Dominik Livaković.

>> Preokret! Ante Ćorić i Soudani ostat će u Dinamu

Komentara 18

DU
Deleted user
16:34 23.08.2016.

Ma nije preseljen u drugu momčad "jer je nešto prigovorio Antoliću"..to bi bila glupost , nego nije branio dobro a ova dvojica mladih i perspektivnih bi trunuli na klupi jer Eduardo odlazi . Navijam za malog Šempera da čvrsto prigrli jedinicu jer već dugo vremena nismo imali takvog kvalitetnog mladog golmana .

ED
europski dinamo
18:03 23.08.2016.

Sretno i hvala na postenom odnosu prema Dinamu.

MT
mladen.turcic
17:27 23.08.2016.

mali semper će biti odličan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije