Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Panama papers

Vlasniku NK Rijeke zaplijenili zrakoplov, sumnjiči se za utaju poreza

Gabriele Volpi (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/5
05.05.2016.
u 17:31

Volpijevo ime nalazi se među prvih 149 imena u aferi 'Panama Paprers', velike istrage o pranju novca i utaji poreza koja je pokrenuta u cijelom svijetu.

Gabriele Volpi, talijansko-nigerijski tajkun koji je vlasnik nogometnih klubova Rijeke i Spezije te vaterpolskog kluba Pro Recco, na udaru je talijanske financijske policije. Volpija se sumnjiči da je utajio najmanje 8,4 milijuna eura poreznih i carinskih davanja.

Talijanska agencija ANSA navodi da je Volpi zrakoplov vrijedan 40 milijuna eura kupio u SAD-u, ali na njega nije platio porez. Zbog toga su mu uz pomoć vojske u zračnoj luki zaplijenili zrakoplov.

U članku se navodi i to da je zrakoplov u vlasništvu jedne danske tvrtke, ali da se zna da se njime koristi samo Volpi.

Podsjetimo, Volpijevo ime nalazi se među prvih 149 imena u aferi ''Panama Paprers'', velike istrage o pranju novca i utaji poreza koja je pokrenuta u cijelom svijetu.

Komentara 10

ST
stimo
17:42 05.05.2016.

hehe otkud mocvara u rijeci ja mislio sve transparento sta kaze bata jova i debeli

SU
suncesmokvemaslina
18:18 05.05.2016.

najbolje biti gubitnici kao Hajduk onda su svi drugi krivi samo niste vi...

Avatar Bekrija
Bekrija
20:53 05.05.2016.

Mamićeva i Šukerova poštena ekipa. Lijepa priča iz Rijeke! Nego kad će se Kantrida radit?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije