Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTEST USPIO

Vlasnici Liverpoola se ispričali navijačima: 'Povećanja cijena neće biti'

Liverpool
Reuters/PIXSELL
11.02.2016.
u 11:30

- Ispričavamo se našim navijačima čiji smo glas poslušali i odlučili promijeniti našu politiku oko cijena ulaznica. Naši navijači su duša ovog uistinu posebnog kluba - napisali su vlasnici kluba u priopćenju.

Navijači Liverpoola protestirali su zbog cijena ulaznica napuštanjem utakmice na Anfieldu, što je prvi takav potez u povijesti slavnog kluba, a drastičan potez imao je učinka jer su se vlasnici Redsa oglasili priopćenjem u kojem se javno ispričavaju navijačima zbog takvih cijena.

Povećanje s 59 na 77 funti ipak se neće dogoditi, a klub je obećao i kako neće biti nikakvih povećanja cijena u sljedeće dvije sezone.

- Ispričavamo se našim navijačima čiji smo glas poslušali i odlučili promijeniti našu politiku oko cijena ulaznica. Naši navijači su duša ovog uistinu posebnog kluba - napisali su vlasnici kluba u priopćenju.

>> Liverpool 'prosuo' 2:0 nakon što su navijači u znak protesta napustili stadion!

Komentara 2

MA
mamunamegalo
17:29 11.02.2016.

pa Mamic je jači od Liverpoola..on za kunu daje upad i još zaradi silne milijune!

PD
pl.domagoj
12:30 11.02.2016.

Ma nije valjda da se igra zbog navijača ma nije istina? Klub se voli , klub se vodi,nogomet se igra zbog ZARADE tak nas uče zadnjih deset godina pa kaj je to sad ovi nisu normalni .J...š navijače pa jaa sam gazda valjda ja znam kaj je najbolje za mene .Ovi Englezi pukli skroz nek stave cijenu deset kuna pa da vidiš kak se voli klub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije