Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE HAJDUKA

Vlašića motivirao sukob sa starijim igračima, zabio je dva gola Jadranu

Nikola Vlašić
Tino Juric/PIXSELL
24.01.2015.
u 16:05

Bijeli su pobijedili 3:1 u prijateljskom susretu.

Hajduk je u drugoj pripremnoj utakmici, u Poreču, s 3:1 (1:1) svladao domaći Jadran. Prvi su u vodstvo došli domaćini, u 19. minuti Dujanić je pogodio suprotne rašlje, zabio prekrasan gol za 1:0.

Međutim, već u sljedećoj minuti Nikola Vlašić vratio je stvario na početa, poravnao na 1:1. Igor Tudor, koji je preležao gripu i nakon četiri dana priprema priključio se pripremama, na travnjak je poslao dvije momčadi, tek su Vlašić i Josip Vuković imali punu minutažu. A baš je Vlašić potvrdio donio i vodstvo Hajduku Hajduka, u 55. minuti realizirao je jedanaesterac kojeg je izborio Vasilj. Konačnih 3:1 postavio je Vasilj u 86. minuti.

Očito je Vlašiću dobro došao manji sukob sa starijim igračima otprije neki dan. Vlašić je još uvijek jedan od najmlađih, zadužen je za nošenje torbi i lopti, a nije mu dobro sjela primjedba da to presporo radi. Uzvratio je starijima, ali na kraju se sve završilo isprikom i kaznom za Vlašića, koja ide u zajedničku blagajnu.

U prvom poluvremenu za Hajduk su igrali Ranilović - Maloča, Bradarić, Milović - Vršajević, Sušić, Vuković, Caktaš, Kouassi - Vlašić, Maloku, a u drugom Grbić - Domej, Vuković Z. Milić - Mikanović, J. Bašić, Juranović, T. Bašić, Vasilj - Vlašić, Pejić.

Zbog lakših ozljeda nisu nastupili Milevski, Maglica, Mezga, Gotal, Balić i Nižić, a vratar Kalinić dobio je odmor, pa je prve minute u Hajdukovom dresu upisao novopridošli vratar Marko Ranilović.

>> Triestina nakon nereda u Gabeli otkazala utakmicu s Hajdukom

Komentara 1

DO
dodotatino
18:32 24.01.2015.

Dobra vijest za navijače Hajduka je i to da Sušić ostaje odnosno ne ide u Inter jer je bio preskup (kupili su Brozovića za siću od 8 mil + bonus). Loša sigurno za Brbića jer već 4 mjeseca ne isplačujee plaće za 68 djelatnika i teško da će sada negdje drugdje namaket očekivanih 5 mil za Sušića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije