Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamova SVLAČIONICA

'Visili' smo zadnjih 10 minuta, to nam se ne smije događati

Dinamo - Lokomotiva
Igor Kralj/PIXSELL
17.04.2015.
u 22:05

- Možemo biti zadovoljni pobjedom, ali ponovno smo previše toga promašili i onda na kraju utakmice neobjašnjivo pali, kaže Henriquez.

 I igrači Dinama svjesni su da je završnica utakmice s Lokomotivom (2:1) bila loša i da su mogli ostati bez pobjede.

- Trebali smo u prvom poluvremenu riješiti utakmicu, ali kako to već kod nas ide pet, šest prilika nismo relizirali i onda smo zadnjih deset minuta 'visili'. Zbog toga ne možemo biti zadovoljni, ne smije nam se to događati – kazao je Josip Pivarić.

- Sretan sam zbog pogotka i asistencije, a posebno jer nam je to donijelo pobjedu. Bili smo dosta dobri više od sat vremena, dominirali i stvarali prilike, zabili dva gola i onda stali. Ne znam zašto, ali nismo dobro izgledali na kraju utakmice. U srijedu ćemo morati biti bolji i cijelu utakmicu odigrati kvalitetno – dodao je Soudani, a slično razmišlja i drugi strijelac, Henriquez:

- Možemo biti zadovoljni pobjedom, ali ponovno smo previše toga promašili i onda na kraju utakmice neobjašnjivo pali. Sreća da nismo bili kažnjeni i da smo uzeli bodove kući. Dobili smo i u pobjedničkoj atmosferi idemo na Rijeku, ali tamo moramo biti puno bolji.

>>Mamić ljutit: Strašno sam razočaran, igrali smo kao seljačka radna zadruga!

>>BBB-i skandirali protiv HNS-a i Mamića, a evo što su poručili transparentom

Komentara 1

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
07:41 18.04.2015.

'Visili' su zadnjih 10 minuta, to nam se nevinim vitezovima pod gazdama, srcima i dušama svetinje gospodom Zdravkom i Zoranom Mamićem ne smije događati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije