Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
europski nogomet

Villa izbacila Liverpool, City prekinuo crni niz, a Roma ponovno razočarala

Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
19.04.2015.
u 18:15

Dejan Lovren odigrao je 90 minuta za Liverpool, a dvaput je i zapucao prema suparničkim vratima nakon kornera.

Aston Villa je nakon preokreta slavila protiv Liverpoola te će igrati s Arsenalom u finalu FA kupa 30. svibnja. No, prava, velika priča bila bi da je tog dana na svoj 35. rođendan u posljednjoj utakmici za Liverpool igrao Steven Gerrard. No, momčad iz Birminghama je na Wembleyu bila bolja 2:1 (Benteke 38., Delph 54.; Coutinho 30.) i otišla je u finale.

Dejan Lovren odigrao je 90 minuta za Liverpool, a dvaput je i zapucao prema suparničkim vratima nakon kornera.

Mario Balotelli je u 88. minuti nakon duge lopte iz obrane zatresao mrežu Ville, ali sudac je gol poništio zbog zaleđa. Bila je to sporna situacija, a čini se kako Talijan nije bio u nedozvoljenoj poziciji.

 

Nakon dva uzastopna poraza, Manchester City je napokon pobijedio, bio je bolji od West Hama sa 2:0 u 33. kolu engleskog prvenstva. Zabili su Collins autogol u 18. minuti te Agüero u 36. S tri boda, City je došao na samo jedan zaostatka za trećeplasiranim Unitedom, a to je mjesto koje izravno vodi u Ligu prvaka.

Jedina loša vijest je teška ozljeda Davida Silve, izašao je na nosilima nakon duela s Kouyateom koji ga rukom pogodio u jagodičnu kost. Pomoć mu se pružala 10-ak minuta.

A nogometaši Rome i u 31. kolu talijanskog prvenstva razočarali su svoje navijače. Kao domaćini odigrali su tek 1:1 s Atalantom. A pobjeda im je itekako trebala u utrci s Lazijem za drugo mjesto. Juventus je ionako odmakao.

 

Sassuolo je igrao 1:1 s Torinom, Šime Vrsaljko nije kandidirao za postavu.

Igor Bubnjić odigrao je 61 minutu za Udinese u 1:1 remiju kod Chieva. Udinese je do boda došao zahvaljujući autogolu bivšeg dinamovca Boštjana Cesara.

Empoli i Parma igrali su 2:2, Palermo je svladao Genou 2:1. Mato Jajalo je igrao do 58. minute za Palermo.

Poredak nakon 31. kola: Juventus 73, Lazio 58, Roma 58, Napoli (-) 50, Sampdoria 50, Fiorentina (-) 49...

>>Olićev HSV opet poražen, zabili Kalinić i Schildenfeld

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije