Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMA MUNDIJALA

Jedna od najljepših Ruskinja postala ambasadorica jer se svidjela Putinu

Viktorija Lopireva
Foto: Instagram
1/8
03.10.2015.
u 19:45

Iako su još tri godine do Svjetskog prvenstva, Rusi ništa ne prepuštaju slučaju

Nešto manje od tisuću dana do prve utakmice Svjetskog prvenstva u Rusiji stadioni se grade ili dotjeruju, a prije mjesec dana Vladimir Putin otvorio je pola milijarde eura vrijednu Otkritje Arenu u Moskvi, gdje će se odigrati prva utakmica Mundijala.

Ali domaćini sljedećeg SP-a ništa ne prepuštaju slučaju ni izvan travnjaka. Svoju kandidaturu ojačali su manekenkom Natalijom Vodijanovom, koja je poslije vodila ždrijeb kvalifikacijskih skupina, a promociju Mundijala opterećenog optužbama za korupciju sada su dali u jednoj od najljepših Ruskinja i imenovali Viktoriju Lopirevu (32) ambasadoricom Svjetskog prvenstva.

Kakva će njezina konkretna uloga biti, doznat će se uskoro, a zasad se svijetu Viktorija predstavila setom fotografija. U domovini je Viktorija itekako poznata, prije 12 godina osvojila je lentu Miss Rusije, a potom je radila kao TV voditeljica. Ni nogomet joj je nije stran, još do prije pola godine bila je u braku s napadačem Krasnodara i povremenim ruskim reprezentativcem, sedam godina mlađim Fodorom Smolovim. Ostavila ga je nakon dvije godine braka.

– Nije me uspio uvjeriti da je sazrio, da je spreman posvetiti se obitelji. Više ga privlače skupi automobili i zabava. Dobar je momak, ali više nismo na istom putu – otkrila je nedavno Viktorija.

S bivšim suprugom ipak će morati surađivati zbog viših interesa, jer Smolov je u planovima novog ruskog izbornika Leonida Slutskog.

>> Ova brazilska ljepotica će voditi ždrijeb za SP

Komentara 9

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:08 03.10.2015.

ne kuzite li koliko je nebulozno smatrati odredjenu zenu jednom od najljepsih u svojoj zemlji? Nekome tko ne voli izblajhane (a takvih ima puno) nije uopce lijepa. Nekome tko ne voli deformaciju poznatu kao "riblja usna" (a ima ih puno) ponovo nije uopce lijepa. Azijatima iz ruskih stepa takodjer. Od kud ta potreba da se nekoga iz samo sebi poznatih razloga proglasava naj-titulama?

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:30 03.10.2015.

Zasluzeno. Tako ambasadorice i trebaju izgledat.

IV
ivanjoksimovic
21:42 03.10.2015.

Hahaha vise ne znaju sta da pripisu Putinu pa mu smisljaju afere. Da je i 100 svalerki stavio za ambasadore, on je od one zemlje gde se kupovalo na bonove za vreme pijanog Jelcina kojeg je svaki drzavnik mogao da napije pa podmiti, napravio najjacu silu na svetu, cijeg drzavnika podrzava 90% gradjana. Obamu se vise ne pita gde ce da se bombarduje. Pita se Putina. A Obami se samo telefonom javlja da povuce svoje agente sa terena da ne nadrljaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije