Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji na svijetu, ali...

VIDEO Fantastično objasnili zašto Messi bolje igra u Barceloni nego u reprezentaciji

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
14.11.2016.
u 20:15

Messi i njegovi suigrači iz reprezentacije sada su u velikim problemima, jer su na sedmom mjestu na tablici u kvalifikacijama za SP i opasno im visi put u Rusiju

Mnogi ljudi misle kako Lionel Messi ne može biti najbolji nogometaš svijeta ako svoju kvalitetu ne pokaže i na međunarodnoj sceni. Argentinska zvijezda dominira u Španjolskoj i Europi, osvojio je mnogo trofeja s Barcelonom i zabio mnogo pogodaka.

Međutim, za svoju reprezentaciju nije toliko uspješan. Olimpijsko zlato 2008. godine u Kini jedini je njegov uspjeh s Argentinom, a gubio je finala na Copa Americi i na Svjetskom prvenstvu. Messi nije toliko učinkovit u nacionalnom dresu,  za argentinsku reprezentaciju zabio je 56 pogodaka u 114 utakmica.

Ovaj video mogao bi objasniti zašto Messi bolje igra u Barceloni nego u reprezentaciji. Argentina kao i Barcelona ima igrače svjetske klase Angel di Maria, Sergio Aguero, Gonzalo Higuain...

Messi i njegovi suigrači iz reprezentacije sada su u velikim problemima, jer su na sedmom mjestu na tablici u kvalifikacijama za SP i opasno im visi put u Rusiju.

- Nismo očekivali ovakav rezultat - rekao je Messi nakon poraza od Brazila (0:3).

-  Teško je kada uđete u takvu situaciju, malo vam treba da padnete, a onda sve ispada puno teže. Ovo je težak udarac, ali vrijeme je da reagiramo. Moramo dići glave. Bili smo dobri do prvoga gola, a potom izgubili glavu. Trener je novi i treba strpljenja za njega, ali i za momčad. Moramo se ujediniti da izađemo iz sra... Ovako se ne radi posao, moramo mnogo toga promijeniti ako želimo pobijediti Kolumbiju i vratiti se u igru - dodao je Messi.

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
20:28 14.11.2016.

Video je očigledno slagal neki od "velkih stručnjaka" za nogomet. Prije sveg, ak svi ti igrači spadaju u klase i si u klubovima trče (i utrčavaju i protrčavaju....), a u repki ne onda je to malke drukči problem! Dalje ne bih, zakaj Messi ni do sad već nekaj napravil s repkom nek razmišljaju njegvi u stručnom vodstvu!

MA
marijanduvnjak
20:53 14.11.2016.

zamisli,zabio je samo 50 golova u 100 tekmi,pa trebao je makar 400 dat!! kako ga nije sram??! dajte ljudi,covjek je najbolji ikada taman da neda vise nikad gol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije