Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo - PSG 0:2

VIDEO Dinamo nastavio po starom, Parižani pobijedili s pola gasa

dinamo - psg (1)
Igor Kralj, Marko Prpić/Pixsell
24.10.2012.
u 19:55

Dinamo je izgubio i treću utakmicu u Ligi prvaka, za pobjedu PSG-a zabili su Ibrahimović i Menez.

Dinamo je nastavio po starom, zabilježio je novi, deveti uzastopni poraz u Ligi prvaka. Ni, protiv PSG-a (0:2) nije uspio iznenaditi koliko god se prvih pola sata solidno nosio protiv jačeg suparnika.

Ante Čačić ipak ne može složiti nekakav standardniji sastav, nastavio je svojom tradicijom, opet je izmiješao sastav, taktiku. Sad je poslao Tonela na klupu, a na stopera stavio Puljića, na beka Vrsaljka koji već dugo nije u formi, a Vidu je stavio na zadnjeg veznog.

Zanimljiv uvod u utakmicu dao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić, očito mu se nije svidjelo što je Puljić u sastavu, što je Čačić postavio Vidu na zadnjeg veznog, Tonela poslao na klupu.

- Nisam s time sretan, ali trener je taj koji odlučuje. Nadam se da je pogodio s taktikom s kojom ja, ponavljam nisam sretan. Mislim da smo se trebali postaviti agresivnije, otvorenije, drskije, ali kažem, trener odlučuje iako ja s time nisam sretan – triput svoje nezadovoljstvo naglasio mlađi Mamić a to je ujedno i znak da Ante Čačić nakon ovog poraza neće lako preživjeti, veliko je to razilaženje, a pogotovu je znakovito kad ga tako javno iznese sportski direktor.

U Maksimiru se skupilo malo ljudi, ali i to malo ljudi bilo je nogometno, orilo se Dinamo – Zagreb.

I nije počelo dobro, već u drugoj minuti u toj zgusnutoj plavoj obrani pojavila se pukotina, Ibrahimović je dobio loptu, ali je Kelava ušao u udarac i spasio Dinamo rano prmljenog pogotka. Pa je i zaustavio opasan Zlatanov udarac sa 16 metara.

Ibrahimović je bio daleko najopasniji igrač gostiju, stalno je prijetio, pucao, proigravao. No, plavi su igrali dobro u prvoj četvrtini utakmice, dobro su zatvarali, a i dobro izlazili te su znali zaprijetiti preko Vide, Sammira, Čopa. No, opet je nedostajalo ili boljeg zadnjeg pasa ili završnog udarca. No, svaki put kad se čini da bi Dinamo nešto mogao, onda dođe hladan tuš. Tako je u 32. Menez prošao, a povratku loptu u mrežu je pospremio, tko drugi nego Ibrahimović. I kad su plavi probali malo više izaći, rupa je bilo previše i Menez je to kaznio drugim pogotkom za Parižane.

U nastavku Dinamo nije uspio popraviti dojam, koliko god se borio i pokušavao, kvalitetom nije ravnopravan ovom društvu i tu nema pomoći. I samo nekakvim čudom ili srećom u ostale tri utakmice može nešto napraviti.

>>Čačić odgovorio Zoranu Mamiću: Ja samo radim svoj posao...

>>Dinamov najmlađi igrač u povijesti LP-a Halilović: Bio je lijep debi!

>>Šimunić: A sad idemo malo u šoping po Parizu!

>>Šuker: Da Dinamo uloži 200-300 milijuna, bilo bi puno bolje...

Tekstualni prijenos utakmice možete pogledati ispod.

Ključne riječi

Komentara 96

AD
adeand
20:31 24.10.2012.

Stvarno nemoguće što Čačič izvodi. Nije ni čudo, da gledaoci (između ostalog vjerovatno i zbog toga) bojkotiraju utakmicu. Stvarno se iživljava - umjesto, da u HNL testira, uigrava,.., on to čini ovdje na sramotu CRO nogometa i ne samo Dinama.

PR
propalismoFranjoskroz
20:31 24.10.2012.

možda bi i Kelava mogo u vezu???

JO
jožek2
20:28 24.10.2012.

Ponovo u sastavu dinama anonimci i zelenbaći , dakle dinamo se unaprjed sa takvom ekipom pripremio da primi bar 4. komada, odma da velim da utakmicu ni na tv--ekranu neću gledati, jer mi je muka od raznih Pivarića, Puljića, Brozovića,, koji nemogu igrati ni u drugoj ligi. to više nije moj Dinamo za kojeg bi nekadai i život dao.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije