Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvrdi agent

''Victor Valdes će potpisati za veliki klub'

Victor Valdes
PA/Pixsell
30.08.2014.
u 08:55

- Potpisat će za veliki klub najkasnije do Božića. Oporavak ide dobro, još uvijek ide na rehabilitaciju pa ne znamo kad će točno biti potpuno spreman

Victor Valdes pred kraj prošle sezone najavio je kako nakon 12 godina napušta Barcelonu, a već je sve imao dogovoreno s Monacom. No, ozlijedio je koljeno i morao na operaciju, nakon čega je krenula dugotrajna rehabilitacija. Nakon toga propao mu je i transfer pa je Valdes trenutačno još uvijek slobodan igrač. No, ne zadugo. Barem tako tvrdi njegov agent.

- Potpisat će za veliki klub najkasnije do Božića. Oporavak ide dobro, još uvijek ide na rehabilitaciju pa ne znamo kad će točno biti potpuno spreman, rekao je Gines Carvajal.

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
12:13 30.08.2014.

Hajduk ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije