Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijeti mu suspenzija

Vidal nokautirao Kroosa, a nitko to nije vidio! Sad se čeka naknadna kazna Uefe

Arturo Vidal, Real - Bayern
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.04.2017.
u 15:43

Veznjak Bavaraca bio je isključen pred kraj utakmice zbog drugog žutog kartona, ali nitko nije vidio njegov prekršaj pri rezultatu 1:0 za Bayern kada je laktom u lice udario Kroosa.

I dok u Hrvatskoj svi pričaju o Soudaniju i kaznama koje su trebale biti, došle na snagu pa su povučene. Dok se ukazuje na sve promašaje sudaca i prekršaje koji nisu dosuđeni, na internet je 'isplovila' i snimka Artura Vidala koji bi mogao bi naknadno kažnjen zbog nesportskog ponašanja na utakmici s Realom u utorak.

Veznjak Bavaraca bio je isključen pred kraj utakmice zbog drugog žutog kartona, ali nitko nije vidio njegov prekršaj pri rezultatu 1:0 za Bayern kada je laktom u lice udario Kroosa.

Detalj koji je promaknuo i sucu zabilježile su kamere i sada se očekuje reakcija UEFA-e. 

>> Real uz sudački poguranac pobijedio Bayern 4:2 i plasirao se u polufinale

 

Komentara 2

ST
Stipan
19:57 21.04.2017.

Vidal je psihopat!

Avatar Titanov sin
Titanov sin
18:42 21.04.2017.

Opet se sire lazi, kad sudac nesto ne vidi moze se poslje na temelju snimke kazniti igrac ali posto je sudac opomenuo Soudanija i igraca Lokomotive da se drze fer playa nema po pravilniku mogucnost naknadne kazne. Pravilnik jr jasan ali ocito medije zele nesto drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije