Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrba objavio popis

Veterani predvode Češku na Euru

Pavel Vrba
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
31.05.2016.
u 20:13

Veterani Petr Čech i Tomas Rosicky predvode listu igrača, a 35-godišnji Rosicky našao se na popisu iako je većinu sezone propustio zbog ozljede, a i istekao mu je ugovor s Arsenalom

 Izbornik češke nogometne reprezentacije Pavel Vrba objavio je konačni popis od 23 igrača koje će voditi na skorašnji EURO u Francuskoj (10. lipnja - 10. srpnja), na kojem je Češka u skupini D s Hrvatskom, Španjolskom i Turskom. 

Veterani Petr Čech i Tomas Rosicky predvode listu igrača, a 35-godišnji Rosicky našao se na popisu iako je većinu sezone propustio zbog ozljede, a i istekao mu je ugovor s Arsenalom.

Hrvatska i Češka igrat će u 2. kolu 17. lipnja u Saint-Etienneu.

Plasman u osminu finala izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije iz svake skupine, te još četiri najbolje trećeplasirane selekcije. 

Popis igrača češke reprezentacije:

Vratari: Petr Čech (Arsenal), Tomaš Vaclik (Basel), Tomaš Koubek (Sparta Prag).

Braniči: Theodor Gebre Selassie (Werder), Pavel Kaderabek (Hoffenheim), David Limbersky (Viktoria Plzen), Marek Suchy (Basel), Michal Kadlec (Sparta Prag), Tomaš Sivok (Bursaspor), Roman Hubnik (Viktoria Plzen), Daniel Pudil (Sheffield Wednesday).

Vezni igrači: Borek Dočkal (Sparta Prag), Jiri Skalak (Brighton&Hove Albion), Vladimir Darida (Hertha), Daniel Kolar (Viktoria Plzen), Ladislav Krejči (Sparta Prag), Josef Šural (Sparta Prag), David Pavelka (Kasimpasa), Jaroslav Plašil (Bordeaux), Tomaš Rosicky (Arsenal).

Napadači: Milan Škoda (Slavia Prag), Tomaš Necid (Bursaspor), David Lafata (Sparta Prag).

>>Na Del Bosqueovom popisu osmorica igrača koji su osvojili naslov prije četiri godine

>>Terim objavio konačni popis: Evo tko sve prijeti Hrvatskoj na Euru

Ključne riječi

Komentara 1

PM
Paja-M
00:15 01.06.2016.

Komsije, Cehe morate pobediti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije