Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUGARSKI NAPADAČ

Ventsislav Hristo potpisao za Rijeku

Ventsislav Hristo
NK Rijeka
27.01.2015.
u 13:57

- Prvi dojmovi o Rijeci su dobri. Sve mi se čini na visoko profesionalnoj razini što me jako raduje i jedva čekam da se stavim na raspolaganje treneru i počnem trenirati s ostatkom momčadi. Imam mali problem s ozljedom, ali idem na terapiju i vjerujem da ću vrlo brzo biti spreman za sve napore - rekao je Hristo.

Bugarski napadač Ventsislav Hristo (26) novi je igrač Rijeke. Hristo je potpisao ugovor na dvije i pol godine. Napada će uskoro u Varaždinu sanirati manju ozljedu mišića, a onda se priključiti novoj momčadi.

- Prvi dojmovi o Rijeci su dobri. Sve mi se čini na visoko profesionalnoj razini što me jako raduje i jedva čekam da se stavim na raspolaganje treneru i počnem trenirati s ostatkom momčadi. Imam mali problem s ozljedom, ali idem na terapiju i vjerujem da ću vrlo brzo biti spreman za sve napore - rekao je Hristo za službenu stranicu Rijeke.

U Rijeci je već igrao bugarski reprezentativac Georgi Ivanov.

- Informirao sam se o klubu i gradu prije nego sam došao ovdje pa znam da je moj sunarodnjak Georgi Ivanov igrao za Rijeku. Nisam znao da su navijači u Rijeci toliko voljeli Ivanova, ali nadam se da ću nastaviti na njegovom tragu i da će me navijači cijeniti kao što su i njega. Znam da je Rijeka jedan od boljih hrvatskih klubova, da je posljednjih godina dosta napredovala i da postiže uspjehe u domaćem prvenstvu i Europi, a ja vjerujem da ću se uklopiti i pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve.

>> Rijeka otpisala Jajala: Razlozi napuštanja priprema su izrazito neugodne prirode

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije