Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDEALNIH 11

Veliko priznanje za Modrića, Zidane ga izabrao u idealnu momčad

Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
16.12.2014.
u 12:39

Legendarni Francuz trenutno je na klupi druge momčadi Real Madrida pa ne čudi da je u njegovu izboru čak sedam igrača prve momčadi kraljevskog kluba

Zinedine Zidane izabrao je idealnih 11 igrača koje bi kao trener htio voditi u karijeri, a među njima se našlo mjesta i za našeg Luku Modrića, što je veliko priznanje hrvatskom reprezentativcu.

Legendarni Francuz trenutno je na klupi druge momčad Real Madrida pa ne čudi da je u njegovu izboru čak sedam igrača prve momčadi kraljevskog kluba. A ta njegova momčad iznimno je ofenzivna.

Na golu je Iker Casillas, a ispred njega su Dani Alves, Pepe, Ramos i Marcelo. Uz Modrića u veznom redu je Yaya Toure. Ofenzivni dio momčadi iznimno je moćan. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi i Zlatan Ibrahimović kao polušpice, a ispred njih Karim Benzema.

>> Modrić u reprezentaciji igra previše ziheraški, a morao bi biti vođa!

Komentara 2

Avatar prisoje_piskulje
prisoje_piskulje
12:54 16.12.2014.

fali vam igraca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije