Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bayern u šoku

Veliko iznenađenje Porta: U München putuje s dva gola prednosti!

Porto - Bayern
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
15.04.2015.
u 22:58

Momčad Julena Lopeteguija nastavila je uspješan niz i jedina je bez poraza u Ligi prvaka ove sezone.

Veliko iznenađenje priredio je Porto u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Bayerna. Portugalci su uvjerljivo slavili (3:1) protiv oslabljenih Bavaraca koji su nastupili bez Arjena Robbena, Francka Riberyja, Bastiana Schweinsteigera, Davida Alabe... Bio je to prvi poraz Bayerna protiv Porta u Portugalu.

Momčad Julena Lopeteguija nastavila je uspješan niz i jedina je bez poraza u Ligi prvaka ove sezone.

Bayern je bio u velikim teškoćama već nakon početnih deset minuta kada je primio dva pogotka. Quaresma je bio dvostruki strijelac (3. i 10.). Prvo je realizirao jedanaesterac kojeg je izborio Jackson Martinez kad ga je srušio Neuer. Neki su tvrdili da je Nijemac pritom zaslužio i isključenje. Quaresma je zatim iskoristio poigravanje Dantea za veliku prednost plavo-bijelih.

Ipak, Bayern se u 28. minuti vratio u igru pogotkom Thiaga Alcantare nakon akcije s Boatengom.

Redale su se prilike na obje strane, a dva pogotka prednosti ipak je ostvario Porto. U 65. minuti duga lopta stigla je do Martineza, a on je rutinirano pogodio za 3:1.

Bavarci nisu znali iskoristiti svoju dominaciju i Pep Guardiola imat će težak zadatak za samo šest dana u Münchenu. Kako slomiti dosad neporaženu momčad i nadoknaditi veliki minus...

Cijeli izvještaj i statistiku utakmice pročitajte na portalu Goal.com.

>>Sjajni Suarez donio Barceloni veliku prednost, Porto šokirao Bayern

Komentara 9

A4
alfa 4c
23:28 15.04.2015.

Sve je to do trenera...

BL
blackstone
08:29 16.04.2015.

Zgazio ih je porto ko plitak potok.i onda nam hvale bundes ligu.

AN
antitovari
06:03 16.04.2015.

Liga prvaka je jedna velika nogometna mocvara I treba ju isusiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije