Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO PRIZNANJE

Vedran Ćorluka uspio ostvariti što nitko u povijesti nije

Vedran Ćorluka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
15.01.2015.
u 11:12

Postao je po treći put igrač mjeseca u izboru navijača Lokomotiva iz Moskve.

Vedran Ćorluka uspio je u Lokomotivu iz Moskve postići što nitko prije njega nije – po treći put su ga navijači izabrali za najboljeg igrača mjeseca!

Navijači momčadi koja se trenutačno nalazi na petoj poziciji ruskog prvenstva dali su mu 41,1 posto glasova, a to je i zaslužio. Nastupio je ove sezone 18 puta za klub, od toga 14 puta u prvenstvu i dvaput u Europskoj ligi i nacionalnom Kupu. Zabio je i ukupno dva pogotka.

No, s obzirom da su neki klubovi u Engleskoj zainteresirani za njega, izgledno je da će ostati na tri nagrade i na tome zaustaviti "ljestvicu" onima koji ga u budućnosti žele dostići.

>> Ćorluka napušta Moskvu, žele ga Everton, West Ham, Southampton i Hull

Komentara 2

Avatar nula
nula
12:06 15.01.2015.

Carli , vrati se u Europu

RI
Riječanka
15:22 15.01.2015.

Što dalje od Engleske!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije