Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni u Toplicama

Vedran Ćorluka pridružio se pripremama reprezentacije

Pripreme reprezentacije Hrvatske
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/12
26.05.2016.
u 12:40

Odradili su naši nogometaši od nedjelje sedam treninga, a prvi dio priprema završava u petak u Koprivnici, test-utakmicom protiv Moldavije (20.30 sati)

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić nije slučajno izabrao baš Toplice Sveti Martin za prvi dio priprema. Želi mir oko reprezentacije i apsolutno je suzio mogućnost da netko od igrača naruši disciplinu.

Prvi dio priprema prošao je bez ikakvog iskakanja ponašanja. A o dobrome ozračju u svlačionici, govori i podatak da je Čačić Vedranu Ćorluki rekao da se može priključiti reprezentaciji 29. svibnja, no Čarli je to odbio i došao je već u Međimurje!

Odradili su naši nogometaši od nedjelje sedam treninga, a prvi dio priprema završava u petak u Koprivnici, test-utakmicom protiv Moldavije (20.30 sati).

Sažetak zbivanja pogledajte u reportaži HNTV-a.

>>Šimunić: Šokirao me Čačićev poziv, pa tko može odbiti Hrvatsku?

Komentara 5

LO
losgalacticosblencos1902
16:12 26.05.2016.

Gospodin, nikad se nije stedio kad je repka u pitanju...!! A vi kompleksasi ljecite komplekse zna biti opasno...

TR
trnjedotokija
13:21 26.05.2016.

panj do neba

LE
LeonardS
13:58 26.05.2016.

Pa ono nije ni trebao.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije