Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISMO BOJKOTIRALI KOVAČA'

Ćorluka: Ne mogu tražiti podršku navijača. Neka nas bojkotiraju oni koji to žele

Trening reprezentacije
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/17
06.10.2015.
u 19:11

– Ne mogu tražiti podršku od navijača, navijači imaju svoje stajalište, neka bojkotiraju oni koji to žele, tu ništa ne možemo, a oni koji žele pratiti, pokušat ćemo ih zaintrigirati opet za reprezentaciju – rekao je Ćorluka.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas popodne je odradila još jedan trening uoči subotnje utakmice s Bugarskom. Vatreni su trenirali na stadionu Zagreba u Kranjčevićevoj ulici, a nije ih omela ni kiša koja je padala u Zagrebu.

Vedran Ćorluka je uoči treninga progovorio o situaciji u reprezentaciji.

– Nakon prošla dva kiksa imamo dosta toga za vratiti navijačima, ali i sebi samima, trebamo uzeti tih šest bodova i čekati. Ne znam kad smo zadnji put odigrali tri loše utakmice, a i nemamo izbora. Najjači smo kad treba zapeti, nažalost uvijek se dovedemo u tu situaciju – rekao je Ćorluka, prenosi Goal.

Pričalo se da su igrači bojkotirali bivšeg izbornika Niku Kovača.

– Bezobrazno je to prema igračima i jako nisko, nikad niti jedan izbornik nije bio bojkotiran. Druge probleme ne treba svaljivati nas, ali treba nas uvrijediti zbog loše igre – rekao je Ćorluka.

Je li se nakon poraza od Norveške čuo s Kovačem?

– Iskreno, nisam se čuo s Nikom. Za druge igrače ne znam.

Rekao je nekoliko riječi i o novom izborniku Anti Čačiću.

– Napuhano je da su prošli izbornici bili strogi, kao i prije, može nam netko doći u posjet, nije se puno promijenilo. S Antom smo kratko tu, ali mi koji smo dulje u reprezentaciji ćemo mu pomoći koliko možemo.

Tribine protiv Bugarske na Maksimiru će biti prazne zbog Uefine kazne.

– Nikad nije ugodno igrati pred praznim tribinama, ali, kako je Krama rekao, naviknuti smo na to ovdje, prilagodit ćemo se. Žalosti nas to, u Rusiji na minus 20 dođu ljudi gledati utakmicu. Ne mogu tražiti podršku od navijača, navijači imaju svoje stajalište, neka bojkotiraju oni koji to žele, tu ništa ne možemo, a oni koji žele pratiti, pokušat ćemo ih zaintrigirati opet za reprezentaciju – rekao je Ćorluka.

>> Skoblar: I Niko Kovač odveo bi nas na Euro 2016.

>> O hrvatskoj reprezentaciji čitajte i na Goalu

Komentara 66

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
19:41 06.10.2015.

Oni koji ne vole reprezentaciju neka bojkotiraju i ostave druge kojima je na srcu i neka ne crtaju svastike više!

KR
kresotomico
19:48 06.10.2015.

Tko poziva na bojkot, index portal koji poziva na bojkot i uništenje katoličke crkve, ma šic s tim likovima antihrvatskim.

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
19:52 06.10.2015.

Uzimamo 6 bodova, prosinecki uzima bod Italiji, Norveska pobjedjuje Maltu, Italija I Norveska u zadnjem kolu igraju nerijeseno, svi imamo po 20 bodova I mi kao prvi idemo u Francusku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije