Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 2:0

Važni bodovi: Osječani nakon Dinama i Lokomotive srušili i Rijeku

Osijek
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
19.04.2014.
u 21:11

Osijek je trenutno osma momčad lige s tri boda više od Slaven Belupa koji još treba odigrati utakmicu s Istrom.

Nogometaši Osijeka skinuli su još jedan skalp u borbi za ostanak u prvoj ligi. Nakon Dinama i Lokomotive, u 32. kolu domaćeg prvenstva su u Gradskom vrtu svladali Rijeku s 2:0.

Domaću je momčad u vodstvo doveo Josip Barišić u 29. minuti koji je glavom pogodio nakon ubačaja iz kornera. Na sličan je način Jonjić u 78. minuti postavio konačni rezultat.

Osijek je trenutno osma momčad lige s tri boda više od Slaven Belupa koji još treba odigrati utakmicu s Istrom. Rijeka je na drugom mjestu.

>> Ne zanimaju me priče o namještanju, a vi podcjenjujete svoj nogomet

Komentara 17

MR
MRLEEE
21:47 19.04.2014.

Nevjerojatnom činjenicom se dogodi da neki klubovi uporno gube cijelu sezonu,da bi za opstanak pobijedjivali najjace asove cijele sezone.Daaaaj.!!U nizim ligama recimo petoj je 500eura utakmica,to znaju i ptice na grani,a kako je tek u prvoj ligi.

DU
Deleted user
22:30 19.04.2014.

Šuker predsjednik HNS-a,a Osijek da ispadne iz lige, moš mislit

DA
danijel00
21:44 19.04.2014.

ma nema nikih problema...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije