Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treća u nizu

Važna pobjeda Leicestera nad Swanseajem, Kramarić promašio veliku priliku

Andrej Kramarić
Press Association/PIXSELL
18.04.2015.
u 18:18

Ako ovako nastave, lisice će sigurno pobjeći prvim pratiteljima, QPR-u i Burnleyju.

Leicester City stigao je na svom stadionu do važne pobjede nad Swanseajem (2:0) u 33. kolu engleskog prvenstva. Zahvaljujući trećoj pobjedi u nizu lisice su se bodovno poravnale sa 17. Hullom (28 bodova) te zauzimaju 18. mjesto koje je u zoni ispadanja.

No, ako ovako nastave sigurno će pobjeći prvim pratiteljima, QPR-u i Burnleyju, koji imaju dva boda manje (ali i jednu utakmicu više) te će se moći nadati ostanku u ligi.

Andrej Kramarić počeo je u početnom sastavu prvi puta nakon mjesec dana i igrao za Leicester do 74. minute. Njegova momčad povela je u 15. minuti (strijelac je bio Ulloa), a Krama je u 57. minuti promašio veliku priliku. Pucao je, nakon nekoliko odbijanaca, s pet metara visoko iznad gola.

Konačan rezultat postavio je Andy King u 89. minuti.

Rezultati ostalih današnjih utakmica: Crystal Palace - WBA 0:2, Everton - Burnley 1:0, Stoke - Southampton 2:1. Manchester U. i Chelsea igraju od 18:30 sati.

Poredak: Chelsea (-2) 73 boda, Arsenal (-1) 66, Manchester Utd (-1) 65, Manchester City (-1) 61, Liverpool (-1) 57 bodova...

>>Borussia (D) i Bayer uvjerljivi, Bayern se vratio na pobjedničku stazu

Komentara 2

KA
kajinx
19:07 18.04.2015.

Važna pobjeda Leicestera nad Swanseajem, Kramarić odlično igrao!

KA
kajinx
19:14 18.04.2015.

Krama je u 57. minuti promašio, jer je loptu skrenuo Vardy.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije