Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA MAKSIMIRU

Vatromet golova i preokret Lokomotive

Lokomotiva Istra
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/13
16.04.2014.
u 22:18

Lokomotiva je ostala u utrci za četvrtim mjestom, a Puljani su produbili svoju krizu, ovo im je bio osmi poraz za redom...

U vatrometu golova, nogometaši Lokomotive napokon su, nakon dva uzastopna poraza, upisali sva tri boda svladavši Istru 1961 3:2 (0:1) i tako su, nakon poraza Splita protiv Dinama, ostali u utrci za četvrtim mjestom koje vodi u kvalifikacije za Europsku ligu.

A Puljani su produbili svoju krizu, ovo im je bio osmi poraz za redom... Istra je nakon prvih 45 minuta zasluženo vodila protiv očajnih “lokosa” pogotkom Yoona iz 30. minute. No, u nastavku je Lokomotiva “došla na utakmicu” i nakon samo osam minuta preokrenula rezultat – najprije je Trebotić iskoristio 11-erac dosuđen zbog Vučkova rušenja Budimira (49. minuta), da bi četiri minute kasnije Begonja zabio svoj prvi gol za lokose nakon krasnog driblinga i dodavanja Pjace.

A u 61. minuti Jo je srušio u 16-ercu Gorupca i opet je Trampus pokazao na bijelu točku. Budimir je uzeo loptu, ali vratar Istre Lovrić obranio je taj 11-erac... Međutim, Budimir se za promašaj iskupio u 67. minuti, dodavanjem za drugi gol Begonje. Neizvjesnost je, samo dvije minute kasnije, vratio Blagojević krasnim zgoditkom iz slobodnog udarca s 25 metara! Imali su Puljani još dvije šanse za izjednačenje, no nisu znali zabiti...

>> Dinamo slavio 3:0, Čop zabio dva, Fernandesa odvezla hitna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije