Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Galatasaray - Bešiktaš

Tudor nakon derbija ostao bez naslova? Igrač odjurio iz kampa prije utakmice, sudac dosudio jedanaesterac pa ga poništio

Igor Tudor
Foto: Galatasaray/Twitter
Autori: Ivan Halar, Hina
27.02.2017.
u 20:48

Strijelac jedinog gola za aktualnog prvaka bio je Talisca na samom početku drugog poluvremena, u 47. minuti.

U velikom derbiju 22. kola turskog nogometnog prvenstva vodeći Bešiktaš je kao gost svladao Galatasaray, kojega vodi hrvatski trener Igor Tudor, sa 1-0 (0-0).

Već u 12. minuti sudac je prvo pokazao na jedanaesterac nakon što je srušen Oztekin, a onda nakon protesta gostiju te razgovara s petim sucem, odluku je poništio.

Strijelac jedinog gola za aktualnog prvaka bio je Talisca na samom početku drugog poluvremena, u 47. minuti.

Bešiktaš sada ima 50 bodova, četiri više od drugog Istanbul Basaksehira, a čak 10 više od trećeg Galatasaraya.

Tudoru je ovo bila druga utakmica na klupi Galatasaraya i još uvijek čeka prvu pobjedu, nakon remija protiv Rizespora u prošlom kolu.

- Bešiktaš je dobio utakmicu jer je iskoristio svoju priliku. Da bismo pobijedili, moramo biti momčad - rekao je Tudor i dodao:

- U nastavku sezone idemo utakmicu po utakmicu. Moramo vidjeti koje probleme imamo te ih riješiti ih. U Karabuksporu sam bio 6-7 mjeseci i zato smo slavili protiv Bešiktaša, a u Galatasarayju radim 6-7 dana. Zato je to drugačija situacija. 

Dodajmo i kako je uoči derbija Tudor izbacio iz sastava Martina Linnesa, što je iznenadilo javnost jer je spomenuti igrač protiv Rizespora bio u početnoj momčadi. Ljutiti igrač je potom odjurio iz kampa.

Za više sporta posjetite našu novu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>To bi bila 'bomba': Wenger želi Alexisa Sancheza zamijeniti hrvatskim reprezentativcem!

Komentara 1

RI
rikavac
23:07 27.02.2017.

Tudore neznas u sta si se upustio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije