Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atmosfera u Milanu

Sramota na San Siru: Bakljade, sramotno skandiranje i tučnjava s policijom!

bakljada u Milanu
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/8
16.11.2014.
u 21:22

Od samog početka počelo je gromoglasno navijanje, iako je jedna manja skupina zamalo sve pokvarila

Hrvatska nogometna reprezentacija imala je veliku podršku u Milanu na utakmici protiv Italije. Oko sedam tisuća pristalica naše reprezentacije došlo je na tribine San Sira kako bi bodrilo izabranike Nike Kovača.

Od samog početka počelo je gromoglasno navijanje, iako se jedna manja skupina trudila sve pokvariti. Prvo su zviždali talijanskoj himni, a kod izjednačujućeg pogotka na teren su ubacili nekoliko baklji. Zbog toga je sudac kratko zaustavio utakmicu, nije dao da se izvede lopta s centra dok se ne smiri situacija. Tada se prema navijačima okrenuo i Niko Kovač i zamolio ih da prestanu. Nevjerojatno je da su uz tako velike mjere osiguranja naši ipak uspjeli unijeti baklje na stadion...

Sredinom prvog dijela počelo je skandiranje "Za dom - spremni" i "Ajmo ustaše". Ipak, ne može se zanemariti da se većina naših navijača u tim trenucima ponašala kulturno i bodrila naše dečke...

U 73. minuti sramota se nastavila, naši navijači napravili su još veću bakljadu i sudac je morao prekinuti susret i povući momčadi u svlačionice. Došlo je i do kratkog obračuna s policijom, ali nakon nekog vremena sve se smirilo i utakmica se nastavila. HNS će sigurno zbog svega biti rigorozno kažnjen, a sramotne slike obići će svijet.

>>Navijači okupirali glavni trg, s vrha Milanske katedrale vijore se hrvatske zastave!

 

 

Komentara 203

Avatar MarkoHR
MarkoHR
22:33 16.11.2014.

Antinavijači, protivnici Hrvatske, i bilo kakvog uspjeha naše repke. Politički aktivisti, sve drugo samo ne Hrvati.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
21:38 16.11.2014.

Majmuncad

IV
ivanlov
21:52 16.11.2014.

vecinom stoka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije