Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golemi interes

Vatrene čeka uzavrela atmosfera: Za samo sat vremena Kosovo rasprodalo sve ulaznice!

Hrvatska - Turska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
29.09.2016.
u 18:40

U prvom kolu Kosovo je odigralo 1:1 kod Finske, a istim je rezultatom završila i utakmica Hrvatske i Turske na Maksimiru

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju dočekat će prava "ludnica" na utakmici s Kosovom. Naime, u samo sat vremena rasprodane su sve ulaznice za susret koji će se igrati u Albaniji na stadionu Loro Borići u Skadru. Znalo se da je interes za tu utakmicu, koja se igra u sklopu kvalifikacija za SP u Rusiji, izuzetno golem, ali nije se očekivalo da će u samo sat vremena otići svih 17 tisuća ulaznica.

Inače, utakmica se igra u Albaniji jer na Kosovu niti jedan stadion ne odgovara propisima i ne zadovoljava ni minimalne uvjete Uefe.

U prvom kolu Kosovo je odigralo 1:1 kod Finske, a istim je rezultatom završila i utakmica Hrvatske i Turske na Maksimiru.

>>HNS pustio u prodaju ulaznice za utakmice protiv Kosova i Finske

Komentara 7

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
07:56 30.09.2016.

Ne trebamo se mi Hrvati bojai atmosfere na stadionu Loro Borići u Skadru jer ipak idemo u posjet balkanskoj brači po kulturi, jelu i djelu gdje čemo se osječati kao svoji među svojima.

VE
veranverko
08:35 30.09.2016.

Kosovari su dobri samo kad su na Kosovu!

GV
golub Vaso
19:02 29.09.2016.

ima karata za hrvatske navijače, 30% kapaciteta su nam dali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije