Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roditelji odbili doći

Slavni nogometaš oženio ljepoticu koja ima troje djece s trojicom muškaraca

Becky Vardy
Foto: Twitter
1/9
25.05.2016.
u 16:58

Vardy je dobio slobodne dane kako bi odveo Becky Nicholson pred oltar, a engleski mediji javljaju da je ceremonija glamurozna, s puno poznatih lica

Jamieju Vardyju život je prilično uzburkan u posljednje vrijeme. Nakon što je s Leicesterom sasvim neočekivano osvojio englesko prvenstvo te dobio nagradu za najboljeg igrača lige, engleski nogometaš krenuo je s pripremama reprezentacije za Europsko prvenstvo, a danas se i oženio.

Vardy je dobio slobodne dane kako bi odveo Becky Nicholson pred oltar, a engleski mediji javljaju da je ceremonija glamurozna, s puno poznatih lica. Svadba se održava u dvorcu u Cheshireu, a među okupljenima nema Vardyjevih roditelja. Naime, oni ne odobravaju sinovljev izbor pet godina starije supruge koja, uz njihovu zajedničku kćer, ima i dvoje djece s dva muškarca. Zapravo, više od godinu dana nisu progovorili ni riječi!

Iz ispovijedi Beckyna bivšeg zaručnika, također nogometaša Lukea Fostera, jasno je zašto Vardyjevi odbijaju pridošlicu u obitelj. Becky je Fostera ostavila preko noći nakon šest godina veze.

– Rekla mi je da se nadograđuje. Ostavila me s našim djetetom, preselila se Vardyju i s njime zatrudnjela u roku od nekoliko tjedana. Bio sam u šoku – otkrio je Foster koji je u to doba u Oxford Unitedu zarađivao 950 funti tjedno.

– Becky je željela sve – veliku kuću, skupu odjeću, VIP status, neograničen iznos novca... I sada sve to ima i osjeća se nedodirljivom – jada se Foster.

Vardyja je upoznala u noćnom klubu u kojem je radila kao voditeljica.

– Koncem 2013. zadužili su je za organizaciju proslave njegova rođendana, a nekoliko tjedana poslije postali su par – dodao je Foster.

Inače, osim kćeri s Becky, Vardy već ima jednu petogodišnju djevojčicu Elle, koju je dobio u vezi s Emmom Daggett u vrijeme dok je još bio član osmoligaša Stocksbridge Parka. Tada je zarađivao svega 30 funti (oko 300 kuna) tjedno. Majka starije Vardyjeve kćeri požalila se kako se nogometna zvijezda ne ponaša poput oca.

– Nikad ga nema, mislim da ne osjeća nikakvu odgovornost prema njoj. Ne viđa je često, možda jednom mjesečno – ustvrdila je Emma Daggett koja je romansu s nogometašem prekinula u trudnoći.

>>Dragan Džajić otkrio nevjerojatnu tajnu vezanu uz Davora Šukera

Komentara 31

MA
Majur
18:33 25.05.2016.

E Vardy Vardy,postoje žene za ženit i postoje žene za......a takve se ne žene.

DU
Deleted user
17:45 25.05.2016.

ovaj gluplji od onog bivseg severininog muza, sto nije bilo lako postici

Avatar TAJSAM
TAJSAM
18:25 25.05.2016.

Pa što je tu nekom nije jasno. Žena u najboljim godinama nema posla pa živi od dječijeg doplatka. Takvih sponzoruša ima koliko hoćeš i kod nas samo mi krivimo uvijek muškarce a ne žene koje su ga iskoristili samo na jednu noć sa namjerom da rode dijete i sretno žive uz mjesećnu apanažu + stan koju nebi mogla zaraditi niti da je direktor Plive ili Sony Ericssona. Pozdrav dobrim ljudima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije