Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krama na tribinama

Vardy postao rekorder, Van Nistelrooy mu čestitao, a Leicester i United remizirali

Jamie Vardy
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
28.11.2015.
u 20:38

Andrej Kramarić ponovno nije bio ni na klupi i on će u zimskom prijelaznom roku najvjerojatnije napustiti Ranierijevu momčad.

U 14. kolu engleske lige u utakmici vodeće i drugoplasirane momčadi nismo vidjeli pobjednika. Leicester je na domaćem terenu odigrao 1:1 protiv Manchester Uniteda, a time je najviše profitirao Manchester City koji je pobjedom nad Southamptonom skočio na vrh ljestvice.

Pod posebnim povećalom danas je bio Jamie Vardy koji je uoči ovog susreta bio na nizu od deset uzastopnih utakmica na kojima je zabio, a trebao mu je pogodak i danas kako bi prestigao Ruuda Van Nistelrooya i postao prvi u povijesti Premiershipa koji je zabio u 11. utakmica zaredom. I uspio je to napraviti, zabio je gol u 23. minuti.

"Svaka čast, Vardy. Ti si trenutačno broj jedan i zaslužio si to", poručio je Van Nistelrooy preko Instagrama.

No, 'lisicama' to nije bilo dovoljno za pobjedu jer je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela Schweinsteiger zabio za konačni rezultat.

Andrej Kramarić ponovno nije bio ni na klupi i on će u zimskom prijelaznom roku najvjerojatnije napustiti Ranierijevu momčad.

City je prvi sa 29 bodova, koliko ima i Leicester, dok je United treći s bodom manje.

>>City napokon pronašao žrtvu i pobijedio Southampton

 

Well done @vardy7! You're number one now and you deserved it. #11inarow.

Fotografiju objavljuje Ruud van Nistelrooy (@rvnistelrooy)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije