Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRINE O SVEMU

Van Gaal na treningu učio Rooneyja kako treba zabijati golove

Louis van Gaal
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
23.07.2014.
u 23:18

Smatra da svojim savjetima može pomoći svima, pa i Rooneyju da zabije još više no što zabija inače

Louis van Gaal posvetio se predano svom poslu i krenuo iz temelja brinuti o svakom detalju, pa tako ne čudi što je i jednom Wayneu Rooneyju, uz ostale nogometaše, davao savjete kako da zabija golove.

Naime, kapetan Rooney je postigao za Manchester United 158 pogodaka i u "lovu" je na rekord Bobbyja Charltona, koji ih ima 247 na "kontu".

Ali Van Gaala to ne brine, smatra da svojim savjetima može pomoći svima, pa i Rooneyju da zabije još više no što zabija inače. Najbolje od svega je što to nikome ne smeta, slušaju pomno svog novog trenera i poštuju nnjegov autoritet.

- Morate gledati vratara prije no što puknete po golu i tada ne bi trebali imati problema jer vidjet ćete ide li vratar u jednu ili drugu stranu. I gađajte kuteve - rekao je Van Gaal.

Navijači Uniteda zato sve češće govore da se u klubu pojavila figura koja podsjeća na velikog sir Alexa Fergusona.

>> Louis van Gaal stigao u Manchester: Ne treba mi odmor

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije