Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjeruje u napredak

Van Gaal: Može vam biti smiješno, ali United može biti prvak

Louis van Gaal
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.08.2014.
u 11:33

- Da ne vjerujem u svoju filozofiju, ne bih ni preuzeo Manchester. Vjerujem kako će na kraju svi biti sretni što sam došao

Iako ima novog trenera, Manchester United u novu je sezone krenuo slično kao što je igrao gotovo cijelu prošlu  - loše! Mnogi su bili uvjereni da će Louis van Gaal već na početku ostvariti odlične rezultate, ali 'crveni vragovi' u prva su dva kola osvojili samo jedan bod. To ipak nije zabrinulo Nizozemca.

- Možemo biti prvaci Engleske već ove sezone. Možda to svima sad zvuči smiješno, ali ja vjerujem u to. I u drugim klubovima sam imao slab početak, za mene to nije ništa novo, rekao je Van Gaal pa dodao:

- Da ne vjerujem u svoju filozofiju, ne bih ni preuzeo Manchester. Vjerujem kako će na kraju svi biti sretni što sam došao. Neće biti lako, već sljedeći susret će biti težak, ali moramo vjerovati da će biti bolje kad se uigramo i kad sve sjedne na svoje mjesto.

>>Slučajno uplatila na poraz Manchester Uniteda i dobila 1250 funti!

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
12:13 30.08.2014.

Moze i Hull City, ali nece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije