Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije iznenađen

Van Gaal: Di Mariji treba godinu dana za prilagodbu

Manchester United's Angel Di Maria (R) runs with the ball past Queens Park Rangers' Charlie Austin during their English Premier League soccer match, at Loftus Road in London January 17, 2015.     REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN  - Tags: SOCCER SPORT) FOR EDI
Reuters/PIXSELL
03.03.2015.
u 20:03

- Prva sezona uvijek je teška za sve nove igrače. To možete vidjeti i kod naših pojačanja; Shawa, Blinda, Falcaa Herrere i Di Marije. Za mene to nije iznenađenje

Nakon što su počele priče da Angel di Maria nije opravdao uloženi novac, trener Manchester Uniteda Louis van Gaal stao je u njegovu obranu. no, nije branio samo njega, već i druga pojačanja.

- Prva sezona uvijek je teška za sve nove igrače. To možete vidjeti i kod naših pojačanja; Shawa, Blinda, Falcaa Herrere i Di Marije. Za mene to nije iznenađenje, više me iznenadi kada se netko brzo prilagodi, rekao je Van Gaal i dodao:

- Isto iskustvo imao sam kada sam trenirao klubove u Nizozemskoj, Španjolskoj i Njemačkoj. Moramo im dati vremena, ne samo Di Mariji, već i drugima. Moramo pričekati i vidjeti kako će se razvijati, a ja mislim da novim igračima treba godinu dana prilagodbe, zaključio je Nizozemac.

>>Barcin direktor: Angel Di Maria je bio preružan za Real

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije