Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak imena

Valentinovo, dan koji navijači Dinama nikada neće zaboraviti

Povratak imena Dinamo
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/8
14.02.2016.
u 08:16

– Imamo Dinamo – objavio je Zajec odluku o promjeni imena kluba čiji je predsjednik tada bio Zlatko Canjuga.

Navijači Dinama nikada neće zaboraviti Valentinovo 2000. godine. Tog 14. veljače iz maksimirskog je kluba, koji je tada nosio ime Croatia, izašao Velimir Zajec.

Oko 5000 navijača bilo je pred zapadnom tribinom i čekalo službenu obavijest, te ju je i dočekalo.

Odlučila je tako Skupština kluba, od 44 skupštinara, 43 su su bila za ime Dinamo, jedan za Dinamo-Croatia.

– Imamo Dinamo – objavio je Zajec odluku o promjeni imena kluba čiji je predsjednik tada bio Zlatko Canjuga.

Očekivalo se da će se tada navijači vratiti na tribine u velikom broju, i bilo ih je na početku mnogo, no taj je broj polako padao, kao što pada i danas. Plavi danas igraju u Kranjčevićevoj, vidjet ćemo koliko će navijača doći proslaviti plavo Valentinovo.

>>Mamić pohvalio BBB za navijanje u Zaprešiću i pozvao ih u Kranjčevićevu

Komentara 26

TO
Tonny96
08:25 14.02.2016.

Dinamo sveto ime to !!

GA
gadimise
11:12 14.02.2016.

Koda je bilo prije godinu dana sjećam se, samo kad sam vidio da izlazi dinamova zastava iz uprave znao sam konačno su vratili ime, Dinamo Zagreb!!! svi u kranjču, i zanemarite ove hejtere kad je netko bolestan nema njemu pomoći!

VL
????
09:23 14.02.2016.

Najcrnji dan hrvatskog nogometa, kada su vratili ime koje je 1945. izbrisalo i spalilo arhivu slavnih zagrebačkih klubova Građanskog, HAŠK-a i Concordije. Tuđman je pogriješio da nije rasformirao klub 1991. i obnovio Građanski. Ali i on je bio dio te ekipe iz 1945.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije