Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traume legende

Valdes je patio u Manchesteru: Bojao sam se za vlastiti život

Victor Valdes
Foto: News Syndication/PIXSELL
1/5
10.02.2016.
u 15:50

Otkrio je kako mu je bilo teško otkad je stigao na Old Trafford, između ostalog i zbog toga što je morao trenirati odvojeno od momčadi.

Nekadašnji vratar Barcelone i španjolske reprezentacije Victor Valdes (34) otišao je u Standard iz Liegea, nakon što je Manchester United pristao na šestomjesečnu posudbu. Otkrio je u razgovoru za El Pais kako mu je bilo teško otkad je stigao na Old Trafford. Između ostalog i zbog toga što je morao trenirati odvojeno od momčadi, a bojao se i za vlastiti život.

– Pitao sam trenera vratara Alana Fettisa što bi se dogodilo da udarim glavom u stativu i izgubim svijest. Što bi bilo da progutam vlastiti jezik? Odgovorio mi je da nosim telefon u džepu i da pozovem nekoga da mi pomogne. Rekao sam mu da se osjećam vrlo usamljeno – ispričao je Valdes.

Nakon što je u Barceloni osvojio čak 21 naslov, Valdes je na ljeto 2014. odlučio napustiti katalonski klub i prvo je šest mjeseci bio bez angažmana. U Manchester Unitedu nije se uspio izboriti ni za status pričuvnog vratara pokraj Davida de Gea i Argentinca Sergia Romera, pa je Španjolac za klub s Old Trafforda skupio samo dva nastupa. Jako ga je unazadila ozljeda i potom operacija koljena. 

Za Španjolsku ima 20 nastupa i naslov svjetskog prvaka.

>>Victor Valdes došao u Standard, Manchester ga pustio

Komentara 1

Avatar Hrvatski Nevini Vitez
Hrvatski Nevini Vitez
19:10 10.02.2016.

Valdes je patio u Manchesteru: Bojao se za vlastitu kasu i materialno stanje jer na tribini nije dobivao premije za pobjede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije