Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRENULO MU

Vahid Halilhodžić zaludio Japance, ostvario je još jednu pobjedu!

Vahid Halilhodžić
Reuters/PIXSELL
31.03.2015.
u 14:47

Kod domaćina bilo je pet različitih strijelaca (Aoyama, Okazaki, Shibasaki, Usani, Kawamata), a kod Uzbekistana zabio je samo Tuhtahuajev

Vahid Halilhodžić ostavio je sjajan dojam na početku svojeg mandata na klupi Japan. Nakon što je prije četiri dana debitirao pobjedom nad Tunisom, bosanskohercegovački strateg sa samurajima je uvjerljivo slavio protiv Uzbekistana 5:1 u prijateljskoj utakmici u Chofuu.

Kod domaćina bilo je pet različitih strijelaca (Aoyama, Okazaki, Shibasaki, Usani, Kawamata), a posebno lijep je bio gol za vodstvo u šestoj minuti. Nakon ubačaja iz nepravilno izvedenog kornera s lijeve strane, lopta se odbila do Toshihira Aoyame, koji je opalio volejem s 30 metara u desne rašlje. Da bi stvar bila još bolja, Aoyami je ovo bio prvijenac u dresu Japana.

U nastavku utakmice Uzbeci su pretrpjeli pravi potop primivši četiri gola, od čega tri u zadnjih deset minuta, dok je jedini gol za goste zabio Tuhtahuajev. Treba dodati je da je Halilhodžić na klupi imao čak 18 igrača!

>> Statistiku i ocjene igrača pogledajte na Goal.com

>> Halilhodžić preuzima Japan, dobivat će 2,2 milijuna eura po sezoni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije