Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLUFINALE KUPA

Uvjerljiva Rijeka hat-trickom Gavranovića slavila protiv Osijeka

Rijeka - Osijek
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/21
01.03.2017.
u 20:21

Junak Riječana bio je Mario Gavranović koji je zabio sva tri gola.

Rijeka je danas u sjajnoj atmosferi Rujevici napravila veliki korak prema finalu Hrvatskog nogometnog kupa. Momčad Matjaža Keka u prvoj polufinalnoj utakmici svladala je Osijek s 3:1.

Junak Riječana bio je Mario Gavranović koji je zabio sva tri gola. Prvi je stigao već u osmoj minuti kada je Matei ubacio, a Gavranović iz blizine pospremio loptu u mrežu.

U 23. minuti na semaforu je stajalo 2:0. Nakon udarca iz kuta Andrijašević je s druge vratnice loptu glavom vratio na peterac gdje se našao Gavranović i pospremio je u mrežu.

Švicarski Hrvat hat-trick zaključio je u 71. minuti. Mišić je lijepo pronašao Zutu koji je proslijedio loptu u sredinu, a Gavranović iz blizine skrenuo loptu u mrežu.

Kakvu-takvu nadu Osijeku donio je Antonio Perošević u 75. minuti. Kulušić je srušio Lopu, sudac Fran Jović opravdano pokazao na bijelu točku, a Perošević s 11 metara sigurno pogodio za konačnih 3:1.

Rijeka je danas bila puno bolja momčad i tako jednom nogom zakoračila prema finalu. Riječani su u lovu na dvostruku krunu budući da vode u prvenstvu i imaju šest bodova viška ispred Dinama.

Uzvratna utakmica je 14. ožujka u Gradskom vrtu, a pobjednik ovoga dvoboja gotovo sigurno će igrati protiv Dinama koji je danas u drugom polufinalu pregazio Split sa 6:0.

>> Dinamo na krilima nevjerojatnog Hodžića razbio Split 6:0 i došao na korak do finala

Komentara 5

YE
yelahiah
21:55 01.03.2017.

Kakvi su ovo dresovi kao da igra Fiorentina. Jos gore kad vidim one bordo dresove pitam se tko to igra Rijeka ili fk Vojvodina ili mozda fk Sarajevo.Rijeka mora biti plavo-bijela.Forza Fiume

DU
Deleted user
20:29 01.03.2017.

76 min gol perosevica za rijeku,tko to pise zalosno

Avatar KIopp
KIopp
21:40 01.03.2017.

A zašto su u gostujućoj garnituri igrali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije