Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupina H

BBB-i se vratili na tribine, ali nisu pomogli plavima. Stara dama je bila prejaka!

Dinamo - Juventus
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/19
27.09.2016.
u 22:35

U 2. kolu Lige prvaka u Maksimiru Dinamo je izgubio od Juventusa sa 0:4. Strijelci za Staru damu bili su Pjanić (24.), Higuain (31.), Dybala (56.) i Šemper (85., autogol)

Dinamovi navijači napravili su sjajno ozračje, a BBB-i su tijekom cijele utakmice bodrili Dinamove igrače. U 2. kolu Lige prvaka u Maksimiru Dinamo je izgubio od Juventusa sa 0:4.

Strijelci za Staru damu bili su Pjanić (24.), Higuain (31.), Dybala (56.) i Šemper (85., autogol). Juventusov trener Allegri priliku na utakmici dao je i dvojici Hrvata, Marko Pjaca igrao je od 68., a Mario Mandžukić od 71. minute.

Prvu priliku na utakmici složio je Juventus. Higuain je u 3. minuti pucao s desetak metara, ali preko grede. Stara dama je preuzela inicijativu i dvadesetak minuta pritiskala na Dinamova vrata. U 16. minuti Hernanes je pucao s 20 metara, a lopta je prošla kraj Šemperove lijeve stative.

Gosti su digli zadnju liniju i duboko odlazili u polovicu plavih. I onda je Dinamova obrana popustila i naivno primila pogodak.

Bonucci je u 24. minuti dubinskom loptom pokušao proigrati Higuaina, Schildenfeld i Sigali su loše reagirali, a Pjanić se sam našao ispred Šempera. Reprezentativcu BiH nije bilo teško poslati loptu iza leđa Dinamova vratara.

No plavi su ubrzo mogli izjednačiti. U 26. minuti Antolić je ubacio s lijeve strane iz slobodnog udarca, a Schildenfeld je glavom poslao loptu u gredu. Talijanski je prvak imao dosta sreće. Juventus je pet minuta kasnije zabio i drugi pogodak. Pjanić je sjajno proigrao Higuaina koji bježi Dinamovoj obrani i zabio za 2:0. 

Trener Željko Sopić u nastavku je promijenio formaciju, Benković se spustio u zadnju liniju, pa su plavi igrali 3-4-1-2. Igrali su otvorenije, ali bez pravih prilika za pogodak.

Juventus je u drugom poluvremenu nastavio napadati. U 56. minuti Dybala je zabio za 3:0, fantastičnim je udarcem s tridesetak metara prevario Šempera.

Juventusov trener Allegri priliku na utakmici dao je i dvojici Hrvata, Marko Pjaca igrao je od 68., a Mario Mandžukić od 71. minute.

U 85. minuti Juventus je zabio i četvrti pogodak. Alves je pucao iz slobodnog udarca, lopta je udarila nekoga u 'živom zidu', a Šemper je nije uspio izvući. Juventus je pobijedio Dinamo sa 4:0.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 98

TM
Tim_Minchin
20:38 27.09.2016.

sramota hrt-a da ne moze biti veca... jer bi vas ova jedna utakmica utorkom vjerojatno u bankrot stjerala...

DU
Deleted user
21:27 27.09.2016.

Šifo..Sigali..Pivarić..i onaj koga trenutno nema Stojanović su najtragičnija obrambena linija u povijesti Dinama. Gorih od te "fantastične četvorke" jednostavno nema.

PO
pozgajs
19:56 27.09.2016.

Realno, poraz do tri razlike bi bio uspjeh.. Naravno da nada umire zadnja, ali... Volio bi da se varam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije