Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva priča na Etihadu

Lampard zabio 'svom' Chelseaju i donio bod Cityju

Lampard
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/11
21.09.2014.
u 19:00

Lampard nije slavio pogodak Chelseaju, a kako bi - to je klub u kojem je proveo 13 godina i odigrao 429 utakmica.

Manchester City i Chelsea u petom kolu engleskog prvenstva na Etihadu su odigrali 1:1. Priča dana je Frank Lampard koji je zabio 'svom' Chelseaju i donio bod građanima.

Lampard je u igru ušao u 78. minuti i samo sedam minuta kasnije postavio konačni rezultat. Nakon asistencije Milnera sjajno je reagirao i u padu matirao Courtoisa. Nije slavio pogodak Chelseaju, a kako bi - to je klub u kojem je proveo 13 godina i odigrao 429 utakmica.

No, londonski klub ga se ljetos odlučio riješiti smatrajući da s 36 godina nije dovoljno dobar za Mourinhovu momčad. Lampard je otišao u New York City koji ga je posudio Manchesteru. I navijači Chelseaja su ga nakon utakmice ispratili pljeskom.

 City je u prvih sat vremena bio bolja momčad i kontrolirao utakmicu. No, Zabaleta je u 66. minuti nepotrebno zaradio drugi žuti karton i City je ostao s igračem manje. To je iskoristio Schürrle i pet minuta kasnije na sjajno dodavanje Hazarda pogodio za 1:0.

Chelseaju je ovo prvi remi u novoj sezoni Premierlige. Plavi su nakon pet kola vodeća momčad s 13 bodova, dok ih je City skupio osam.

>> Leicester zabio pet komada Unitedu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije