Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polufinale Lige prvaka

Guardiolino prokletstvo se nastavlja, Atletico (M) u finalu

Bayern - Atletico (M)
Foto: Reuters
1/10
03.05.2016.
u 22:40

Madridski Atletico prvi je finalist Lige prvaka. U uzvratnoj utakmici u Allianz Areni izgubili su od Bayerna s 1:2, ali unatoč porazu prošli su dalje, jer su u prvoj utakmici u Madridu pobijedili s 1:0

Guardiolino prokletstvo se nastavlja. Treću godinu u nizu ispao je od španjolskih klubova u polufinalu Lige prvaka.

Bavarci su od prve minute krenuli silovito. Redali su napade kao po filmskoj traci, a Madriđani se uspješno branili. Obrana Atletica prvi je put popustila u 20. minuti. Lewandowski je pucao iz prve, ali je vratar Oblak sjajno obranio.

Bayern je u vodstvo došao u 31. minuti, strijelac je bio Xabi Alonso iz slobodnog udarca.

Tri minute poslije Bayern je mogao prelomiti susret. Gimenez je u kaznenom prostoru Madriđana povukao Martineza za dres, a turski sudac Çakır pokazao je na bijelu točku. Muller je namjestio loptu i snažno opalio, ali je njegov udarac Oblak obranio.

U nastavku se krenulo otvoreno, a iz jedne sporne situacije Atletico je izjednačio. Torres je Griezmannu dodao loptu u prostor, koji se našao sam oči u oči s Neuerom i prevario njemačkog vratara za 1:1.

Bayern je nastavio s napadima što je urodilo plodom u 74. minuti. Lewandowski je zabio glavom za Bayernovo vodstvo 2:1 nakon što mu je glavom asistirao Arturo Vidal.

U 84. minuti Torres je mogao već odlučiti finalista, ali s bijele točke nije uspio svladati vratara Manuela Neuera.

Atletico se plasirao u svoje treće finale, a još uvijek nemaju naslov europskih prvaka koji će tražiti protiv boljega iz susreta Reala i Manchester Cityja.

>> Simeone: Osjećam strah uoči uzvrata protiv Bayerna

Komentara 62

DU
Deleted user
22:07 03.05.2016.

Joj samo zbog ljige Pepa neka ispadnu.

Avatar Analytic
Analytic
22:43 03.05.2016.

Nije to nikakvo prokletstvo nego Guardiolina bahatost i stil igre. Volim Bayern ali mi je drago da Pep odlazi praznih ruku... Njegov Bayern nije bio ni "B" od Bayerna!

Avatar germanikus
germanikus
22:44 03.05.2016.

Sve čestitke Atleticu !!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaista imaju iznimnu obranu!!!!! Jako mi je drago da su izbacili Bayern zbog bahatog mediokriteta Guardiole i klauna Lewandowskog!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije