Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA SP

Utakmicu s Ukrajinom sudit će Španjolac kojega se sjećaju i dinamovci

Lahoz
Foto: Reuters
1/7
20.03.2017.
u 13:52

U listopadu 2014. je vodio utakmicu između Bugarske i Hrvatske u kvalifikacijama za EP 2016. Ogled u Sofiji hrvatska reprezentacija je dobila 1-0.

Utakmicu između Hrvatske i Ukrajine u kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. godine koja će se u petak igrati na stadionu Maksimir sudit će španjolski sudac Antonio Mateu Lahoz (40).

Lahoz je međunarodni je sudac od 2011. godine, a do sada je dva puta sudio hrvatskim predstavnicima.

U listopadu 2014. je vodio utakmicu između Bugarske i Hrvatske u kvalifikacijama za EP 2016. Ogled u Sofiji hrvatska reprezentacija je dobila 1-0.

Lahoz je sudio i Dinamu na gostovanju kod Olympiakosa u Ligi prvaka pretprošle sezone na kojem su 'modri' izgubili sa 1-2.

Posljednju europsku utakmicu koju je sudio bila je 'ljepotica' na Etihadu između Manchester Cityja i Monaca (5-3) u osmini finala Lige prvaka.

Lahoz je ove sezone u španjolskoj Primiri vodio 13 utakmica pokazavši 66 žutih i jedan crveni karton.

>> Čačić komentirao povratak legendarnog kapetana: 'Prerano se oprostio, bio bi nam od koristi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije