Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čak 109.000 gledatelja

Utakmica Reala i Manchestera oborit će rekord u SAD-u

Luka Modrić
Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach
02.08.2014.
u 08:07

Treninzima Reala priključio se Cristiano Ronaldo, a navodno bi u kraljevski klub mogao stići još jedan Kolumbijac – Falcao

Večeras u 22 sata Amerikanci u Michiganu uživo će moći gledati dva ponajbolja nogometna kluba svijeta – Real Madrid i Manchester United. Stadion Ann Arbor je rasprodan, 109.000 gledatelja postavit će novi rekord gledanosti neke nogometne utakmice u SAD-u. Naš Luka Modrić najavljen je od prve minute, a jučer je zajedno sa suigračima na treningu isprobao američki nogomet. Prema snimkama na Realovim stranicama, najbolje su se u tom nacionalnom američkom sportu snašli Ramos, Xabi Alonso i Gareth Bale. Snalažljivost Velšanina s ovalnom loptom ne čudi jer sa 14 godina, umjesto nogometa, zamalo je odabrao ragbi.

Dobra vijest za Real jest da se treninzima u SAD-u priključio i Cristiano Ronaldo, koji se uspješno oporavio od ozljede mišića koju je vukao još od SP-a u Brazilu.

Cristiano Ronaldo bi pak uskoro mogao dobiti novog partnera u napadu Reala. Sve se glasnije spominje dolazak Falcaa, što bi značilo da će klub prodati Karima Benzemu.

Zasad je jedino sigurna prodaja Samija Khedire. Kraljevski klub želi ga prodati prije nego što mu istekne ugovor sljedećeg ljeta. Osim Arsenala, u borbu za Khediru uključio se i Bayern, kojemu bi Khedira popunio rupu nastalu odlaskom Tonija Kroosa.

A predsjednik Atletico Madrida Enrique Cerez bocnuo je gradskog rivala Real zbog kupnje Kolumbijca Jamesa.

– Dati 80 milijuna eura za takvog igrača zaista je previše. Mi smo za neusporedivo manje novca doveli Griezmanna, koji je kvalitetniji igrač od Jamesa. Griezmann se može usporediti s igračima kao što je Luis Suarez. On je veliko pojačanje za klub, imao je puno ponuda, ali odlučio je pristupiti ozbiljnom i velikom klubu kao što je Atletico – rekao je Cerez.

Podsjetimo, Griezman bi u napadu Atletica trebao igrati s Mandžukićem.

>> Pogledajte kako Modriću i Realovcima ide američki nogomet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije