Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštri u Hajduku

'Utakmica je bila lakrdija u režiji suca. Očito je bila naredba da remiziramo i da se naše igrače isključi za Dinamo'

Cibalia - Hajduk
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/12
10.12.2016.
u 18:16

Na stranu kvaliteta igre, cijela utakmica je bila lakrdija u režiji suca, očito je bila naredba da utakmica završi neriješeno i da naši igrači dobiju isključujuće kartone za derbi s Dinamom, kao što su dobili Barry i Futacs - izjavio je Šalinović

Ante Šalinović, član Nadzornog odbora Hajduka, bio je žestok nakon utakmice u Vinkovcima u kojoj su bijeli pobijdili Cibaliju sa 2:1.

- Na stranu kvaliteta igre, cijela utakmica je bila lakrdija u režiji suca, očito je bila naredba da utakmica završi neriješeno i da naši igrači dobiju isključujuće kartone za derbi s Dinamom, kao što su dobili Barry i Futacs - izjavio je Šalinović, prenosi Slobodna Dalmacija.

- U prvom poluvremenu smo pokradeni, što se u drugome pokušalo kompenzirati kako bi utakmica završila neodlučeno. Hajduk u ovakvim režiranim predstavama ne želi sudjelovati, nastavit ćemo borbu protiv toga, pozivamo Cibaliju i sve druge da nam se u toj borbi priključe! - dodao je Ante Šalinović.

>>Futacs 'ukrao' pobjedu Sesaru: Sve smo imali do 91. minute, igru nam je poremetilo drugo isključenje

>>Četiri crvena kartona u Vinkovcima: Futacs u tri minute zabio dva gola za pobjedu Hajduka

Komentara 65

DU
Deleted user
18:34 10.12.2016.

Hajduk je ništa drugo negoli običan organizirani zločinački pothvat. Ovo je totalna nova razina dvoličnosti koju imamo priliku po prvi put vidjeti u zadnjih 11 godina. Plaču,kmeče,cvile,skviče kada njihov protivnik bude mučki i pokvareno oštećen.Nažalost,izgleda da se i Rijeka zarazila tim sindromom što smo mogli vidjeti u njihovim susretima protiv Dinama i Slavena. Na hajdučiju više ne treba trošiti riječi,nakon utakmica protiv Slavena,Osijeka,Istre... smo bili vidjeli koliko je njihovo kmečanje relevantno. Ne brišite ovaj realan komentar pun istine.

FA
FAAS
19:34 10.12.2016.

mene kao Dalmatinca je sram jer nakon 1-0 i 92 min i tri crvena Cibaliji ovakve izjave od Hajduka ma ajte u p...u m......u !!!

DO
dobarsavjet
18:48 10.12.2016.

Oni se još bune umjesto da se poklope po ušima, sada će im opet biti kriv Mamić. Bune se kao na sudca a on tjera igrače Cibalije da bi ovi jadnici pobijedi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije