navigacija Nogomet 3
Arsene Wenger

'Uskoro ću donijeti odluku ostajem li u Arsenalu, ali ne vjerujem da će bez mene klub stalno pobjeđivati'

- Ovdje radim već 20 godina, imao sam nekoliko prilika za odlazak, ali uvijek sam ostao. Mrzim gubiti, a ne vjerujem da će mojim odlaskom Arsenal odjednom slaviti u svim utakmicama.

Foto: Reuters/PIXSELL

U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka Bayern je u Münchenu pobijedio Arsenal s 5:1, što je prilično razljutilo navijače topnika. Već godinama njihov klub posrće u ovoj fazi natjecanja i nekima se prelila čaša. Zbog toga traže ostavku Arsenea Wengera, a broj navijača koji to traži sve je veći.

- Naviknut sam već na takve priče, tako se piše već 20 godina. Ja to jednostavno moram prihvatiti. Ne želim pričati o tome, odluku ću donijeti u ožujku ili travnju, ali sada je bitan samo Arsenal, kazao je Wenger pa dodao:

- Ovdje radim već 20 godina, imao sam nekoliko prilika za odlazak, ali uvijek sam ostao. Mrzim gubiti, a ne vjerujem da će mojim odlaskom Arsenal odjednom slaviti u svim utakmicama. Pa nije baš da je ovaj klub prije mene osvojio pet Liga prvaka. Za klub je važno da donese pravu odluku za budućnost. Stalo mi je do Arsenala i njegove budćnosti i vrlo je važno da je klub u sigurnim rukama.

>>Bayern opet natamburao staru mušteriju, prokletstvo Arsenala se nastavlja

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

Registracija