Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potop u kranjčevićevoj

Uragan Splita u završnici, Lokomotivi 'visi' mjesto za Europu

Lokomotiva - Split
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/7
24.05.2015.
u 21:15

Lokosi imaju 45 osvojenih bodova, a prvi pratitelji Zagreb (43) i Slaven Belupo (42) pušu za vratom.

Split je uvjerljivo pobijedio u gostima Lokomotivu (3:0) u utakmici 35. kola MAXtv Prve HNL.

Gotovo sve najvažnije dogodilo se u posljednjih desetak minuta susreta. Junak Splita bio je Ante Erceg koji je prvo pogodio glavom u 79. minuti, a zatim i u 83. na dodavanje Bagarića. 

U međuvremenu domaći su ostali bez isključenog napadača Ante Rukavine u 81. minuti.

Za konačnih 3:0, pred 500 gledatelja u Kranjčevićevoj, u 85. minuti zabio je Marko Rog.

Porazom su Lokosi ugrozili četvrto mjesto koje vodi u Europsku ligu dok će Hajduk sigurno osvojiti treće mjesto. Momčad s Kajzerice ima 45 osvojenih bodova, a prvi pratitelji Zagreb (43) i Slaven Belupo (42) pušu za vratom. Split je ostao na sedmoj poziciji s 40 bodova.

>>Vuk sit, a koza cijela - Dinamo nastavio niz bez poraza, a Istri veliki bod za spas

Komentara 3

LU
lukateli1
08:56 25.05.2015.

Kako to da Mamic nije "svojoj" Lokomotivi mogao namjestit Europu? Hajde Splice, javljajte se sa objasnjenjima kako je to ipak neka mucka Mamica i Kovaca! I drugog Kovaca! I pokojnog Markovica!

SP
splitskodite1976
22:12 24.05.2015.

Koji članak za javnost??!Pa kad je to Gnk 2 mislio ic u Europu?Koja liga,mislim da jos max jednu godinu mogu namistat i to je to...

DE
derin
23:44 24.05.2015.

Sesvete(nova lokomotiva) mora ući u prvu, Zadar radi toga ispasti, a lokomotiva ne smije u Europu. Sada Štimac nek izgubi, i eto problema kako objasniti a i b momčad u Europi. A naša liga postaje tragikomicna još vise!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije