Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNAJU SE SKUPINE?!

Upad hakera na stranicu Fife, Hrvatska sa Španjolskom

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
27.11.2013.
u 11:38

Hrvatska će na Svjetskom prvenstvu igrati u skupini H protiv Španjolske, Ekvadora i Južne Koreje, pokazuje otkriće skupine hakera.

Hrvatska će na Svjetskom prvenstvu igrati u skupini H protiv Španjolske, Ekvadora i Južne Koreje, pokazuje otkriće skupine hakera koji su navodno provalili u računalni sustav krovne nogometne organizacije Fifa.

Prema toj informaciji skupine su već poznate, a informaciju je objavilo nekoliko svjetskih internetskih portala, uključujući i španjolsku Marcu. 

BiH bi se tako trebala naći u skupini C s Kolumbijom, Costa Ricom i Kamerunom.

Službeno izvlačenje skupina u Brazilu bit će 6. prosinca. Fifa se u srijedu ujutro nije očitovala o informaciji nepoznatih hakera.

Komentara 7

Avatar grunf82
grunf82
12:27 27.11.2013.

pa nije to ni loše-ekvador i južna koreja bi se mogle dobtiti ,a sa španjolcima nemamo šta izgibiti!! a i BiH ima odličnu skupinu za prolaz.ali i ako je to istina,to je sad sigurno da tako neće biti!! a i i istina je da se izvlačenja parova za sva natjecanja namještaju!! to smo se mogli već uvjeriti "mali milion" puta!!

SA
samograd
11:59 27.11.2013.

najjači smo najjači

FR
frabrne
13:02 27.11.2013.

Ovo je vrlo vjerojatno falsifikat, jer je službeni jezik fife francuski a ne portugalski pa bi i imena država bila napisana na francuskom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije