Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMAŠENA SEZONA

United i Liverpool pokazali kako uzalud potrošiti 375,6 milijuna eura

Falcao
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.09.2014.
u 12:49

Liverpool je tek na 11. mjestu sa šest bodova, dok je United mjesto iza njih s mizernih pet bodova.

Manchester United i Liverpool s velikim su ambicijama ušli u novu sezonu. U ljetnom prijelaznom roku crveni vragovi su za pojačanja izdvojili 207 milijuna eura, dok su redsi potrošili 168,6 milijuna eura.

Međutim, u prvih pet kola engleskog prvenstva rezultat je izostajao. Liverpool je tek na 11. mjestu sa šest bodova, dok je United mjesto iza njih s mizernih pet bodova.

Činjenica je da su momčadi dosta izmijenjene u odnosu na prošlu sezonu, međutim već sad Chelsea jednima bježi sedam, a drugima osam bodova. A u kakvom su stanju redsi, odnosno crveni vragovi, ta bi prednost uskoro mogla biti i veća.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Leicester zabio pet komada Unitedu!

Komentara 2

SA
SI aka SI
14:36 22.09.2014.

nisu pokazali, nego su ponovili grešku nekih drugih (Tottenham lani) a to je: 6 novih igrača dovedenih u prijelaznom roku nikako ne mogu biti momentalno uklopljeni i uigrani. Liverpool i lani Tottenham su to radili da "opravdaju" prodaju najboljih igrača (Bale i Suarez) u stilu "prodali smo ga, ali smo zato doveli pet odličnih igrača za te novce), a Manchester je odlučio napraviti remont (koji se ne može napraviti preko noći). S time da Manchester za razliku od Liverpoola jedino mora ući u LP i uigravati se za iduću sezonu, a od Liverpoola se očekivalo da ove godine napadne titulu i radi čuda u LP....

DU
Deleted user
12:58 22.09.2014.

Nije u šoldima sveeee....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije