Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ih spasio, ali...

Umanje od godinu dana od Reala do druge lige: Benitez ostaje u Newcastleu

Rafael Benitez
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
26.05.2016.
u 07:25

"Benitez je fenomenalan trener i sve smo učinili kako bi ga zadržali u klubu," poručio je Charnley.

Premda nije uspio spasiti Newcastle United od ispadanja u niži rang natjecanja, španjolski nogometni stručnjak Rafael Benitez (56) ostaje za kormilom 'svraka'.

Benitez je stigao na St James Park početkom ožujka s jednim ciljem, spasiti Newcastle United od ispadanja. Nije uspio, no čelnici kluba ponudili su mu novi trogodišnji ugovor i Španjolac je prihvatio ponudu. 

"Sretan sam što ostajem u klubu. Newcastle je veliki klub i vjerujem kako ćemo se brzo vratiti u Premiership," poručio je bivši trener Real Madrida, Napolija, Intera, Liverpoola, Chelsea i Valencije.

Direktor kluba Lee Charnley je istaknuo kako su svi u klubu bili zadovoljni Benitezovim radom premda će iduće sezone igrati u Championshipu.

"Benitez je fenomenalan trener i sve smo učinili kako bi ga zadržali u klubu," poručio je Charnley.

Komentara 3

KT
komen_tar
10:08 26.05.2016.

Umanje??

MA
mamunamegalo
13:58 26.05.2016.

mislim da nije novinar kriv nego onaj što pretipkava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije