Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGROMNI INTERES

Ulaznica za utakmicu Hajduka i Dnipra više nema - sve je rasprodano!

Torcida
Ivo Cagalj/PIXSELL
25.08.2014.
u 17:33

U prodaji su i dalje ulaznice za derbi protiv Dinama, koji će se igrati u nedjelju od 19 sati na Poljudu.

Hajduk je objavio da ulaznica za uzvratnu utakmicu play-offa Europske lige protiv Dnipra više nema u prodaji! Dakle, sve je rasprodano za manje od tjedan dana i Ukrajince čeka grotlo Poljuda.

Pretplatnici svoje ulaznice mogu kupiti još do utorka navečer, dok rezervacija za članove više nema. Ostalim navijačima ostala je određena šansa da se u četvrtak u prodaji nađe sektor B, ovisno o potražnji navijača Dnipra, koji imaju prioritet od 1.400 mjesta na jugozapadu. Za očekivati je da ih neće biti više od stotinu tako da bi još nekoliko stotina navijača Hajduka moglo doći na svoje.

U prodaji su i dalje ulaznice za derbi protiv Dinama, koji će se igrati u nedjelju od 19 sati na Poljudu.

>> Hajduk objavio: Do 13 sati prodano preko 12 tisuća ulaznica za Dnipro

Ključne riječi

Komentara 9

CL
ClinOr
18:44 25.08.2014.

Kad se zaori: "na poljuduuuuu, na poljuduuuuu....." nema tih milijuna koji to mogu kupit.

DZ
dalmatinac-zg
17:54 25.08.2014.

sasvim logicno da je rasprodat,to je narodni klub najobljubljeniji u drzavi.

DU
Deleted user
20:50 25.08.2014.

Prošao sam cijelu Hrvatsku i trećinu Evrope bas uvijek netkoje navijao za Hajduk. prijatelj j e u Africi našao poglavicu jednog divljeg plemena koji je znao za Hajduk . Hajduk je vise od kluba . to je način života kažu obi koji ga vole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije