Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ METALISTA

Ukrajinski napadač Radčenko (20) potpisao za Hajduk

Radčenko
Foto: Hajduk.hr
22.05.2015.
u 15:01

Artem Radčenko, 20-godišnji ukrajinski napadač, novi je igrač Hajduka. Sa splitskim je klubom potpisao ugovor na tri godine.

Radčenko je igrao za sve mlade reprezentacije Ukrajine, a iz Metalista stiže bez odštete nakon što mu je istekao ugovor.

– Sretan sam zbog dolaska u Hajduk. Znam da dolazim u veliki klub. Bit će to veliki izazov za mene i vjerujem da ću opravdati povjerenje. Imao sam i druge opcije za nastavak karijere, ali odlučio sam se za Hajduk jer je riječ o velikom klubu o kojem sam čuo sve najbolje – rekao je Radčenko, prenosi stranica Hajduka.

Ugovor s Radčenkom u Kijevu je potpisao sportski direktor Hajduka Goran Vučević. Svojoj novoj momčadi pridružit će se u lipnju na početku priprema.

>> Šimundža odbio Hajduk: Razmišljam isključivo o Mariboru

Komentara 3

TO
tonimohave
19:04 22.05.2015.

Ovaj ce zabit Dinaamu

DU
Deleted user
16:54 22.05.2015.

Uvozni tić.

TO
tonimohave
19:05 22.05.2015.

Ovaj ce zabit Dinamu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije