Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USIJANA ATMOSFERA...

Uhićen navijač koji je upravljao dronom, Albanci prijete srbijanskim nogometašima

Albanski navijač
Foto: Reuters
07.10.2015.
u 18:35

Albanski navijači posebno su "nabrijani" na Miralema Sulejmanija, srbijanskog reprezentativca koji je podrijetlom s Kosova. Zamjeraju izjavu da nikada nije razmišljao o uzimanju albanskog državljanstva.

Atmosfera uoči sutrašnje utakmice Albanije i Srbije je usijana, a dodatno ulje na vatru dalo je uhićenje Ismaila Morina, Albanca koji je bio upravljao dronom u prvoj utakmici ovih reprezentacija. Morina je u ranim jutarnjim satima uhićen u Tirani zbog ilegalnog posjedovanja pištolja.

Uhićenje Morine izazvalo je revolt kod pripadnika skupina Crvene brigade i Gerilska jedinica Tirana koji zbog toga prijete nasiljem.

– Odmah oslobodite Morinu i našu zatvorenu braću. U suprotnom se reprezentativcima Srbije može svašta dogoditi, a to će biti vaša sramota – piše u mailu koji su Gerilske jedinice poslale policiji.

Utakmica se igra sutra u 20:45 u gradu Elbasanu. Na stadionu će biti ogromne mjere sigurnosti, a dolazak je zabranjen srbijanskim navijačima. Albanski navijači posebno su "nabrijani" na Miralema Sulejmanija, srbijanskog reprezentativca koji je podrijetlom s Kosova. Zamjeraju mu izjavu da nikada nije razmišljao o uzimanju albanskog državljanstva.

– Želimo pokazati da smo bolji nego što to pokazuje pozicija na ljestvici. Želimo i našim ljutim rivalima otežati situaciju u skupinu – rekao je srbijanski reprezentativac Nenad Tomović.

Podsjetimo, prva utakmica ovih reprezentaciji prekinuta je kada se iznad terena stadiona Partizana pojavila bespilotna letjelica s velikom zastavom Albanije. Nakon toga je uslijedila opća tučnjava na stadionu i meč je prekinut. Utakmica je registrirana pobjedom Albanije 3:0, a Srbiji su oduzeta tri boda te više nema mogućnost izboriti plasman na Europsko prvenstvo 2016.

>> I Srbija nam može pomoći da izravno odemo na Euro

Komentara 23

OR
@orlando
19:35 07.10.2015.

Zašto se on ovdje naziva navijač, kad mu je jedini cilj izazvati nered na političkoj osnovi.

Avatar Mark5566
Mark5566
22:20 07.10.2015.

Albanci Isto rade i prete kao ISIS koji je trazio da Egipat pusti zatvorene ekstremiste-ili ce pogubiti (Bog da mu dusu prosti i neka mu je laka zemlja) ni krivog ni duznog Tomislava Salopeka.Nego to nista nije cudno,Kosovo i Albanija su medju prvim zemljama sa najvise regrutovanih boraca za ISIS-ISIL.

Avatar jmu
jmu
19:32 07.10.2015.

miralem sulejmani nije siptar, nego goranac jer u suprotnom sigurno ne bi igrao za srbiju. a poznato je vrlo dobro da siptari mrze gorance isto ko i srbe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije