Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORIJA

Uh, ovo je bilo neugodno: Pogledajte sjajan dribling kojim je Ronaldo ponizio protivnika

Ronaldo
Foto: Reuters
1/5
18.02.2017.
u 22:45

Najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo nije se upisao u strijelce, no napravio je potez koji je dignuo na noge 75 tisuća ljudi.

Real Madrid danas je rutinski odradio utakmicu s Espanyolom i na Santiago Bernabeu slavio s 2:0.

Najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo nije se upisao u strijelce, no napravio je potez koji je dignuo na noge 75 tisuća ljudi.

Portugalac se u 27. minuti elasticom u stilu Ronaldinha oslobodio Davida Lopeza. Da stvar po španjolskog defenzivca bude gora, Ronaldo mu je pri tom gurnuo loptu kroz noge što nogometaši doživljavaju gotovo kao poniženje.

Luka Modrić danas je odmarao, dok je Mateo Kovačić bio u počekom sastavu te zaradio posjekotinu zbog koje je morao na šivanje. Opširnije ovdje.

>> Bale se vratio golom u pobjedi Reala! Vrsaljko slavio protiv Čopa, a napadač Atletica napravio nešto nesvakidašnje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije