Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI 24. OŽUJKA

Uefa potvrdila: Davor Šuker kandidat za člana Izvršnog odbora

Davor Šuker
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
27.01.2015.
u 09:54

– Moj je cilj da, recimo za četiri godine, uđem u Izvršni odbor Uefe gdje se događa snažno lobiranje. Iznimno je važno ući u IO Uefe. Nakon toga je sljedeći korak Fifa, ali nemojmo ići predaleko – rekao je Šuker prije četiri godine.

Uefa je potvrdila da je Davor Šuker među 12 kandidata koji se bore za sedam fotelja u Izvršnom odboru europske nogometne federacije.

Izbori će se održati 24. ožujka u Beču, a odabrani će u IO-u biti do 2019. godine. Uz Šukera se za mjesto natječu Sandor Csanyi (Mađarska), Peter Gillieron (Švicarska), Fernando Gomes (Portugal), Yngve Hallen (Norveška), Trefor Lloyd Hughes (Wales), Borislav Mihajlov (Bugarska), Campbell Ogilvie (Škotska), Grigori Surkis (Ukrajina), Geir Thorsteinsson (Island), Angel Maria Villar Llona (Španjolska) i Servet Yardımcı (Turska).

Predsjednik HNS-a nikada nije krio da mu je cilj postati prvi Hrvat u IO Uefe.

– Moj je cilj da, recimo za četiri godine, uđem u Izvršni odbor Uefe gdje se događa snažno lobiranje.  Iznimno je važno ući u IO Uefe. Nakon toga je sljedeći korak Fifa, ali nemojmo ići predaleko – rekao je Šuker prije četiri godine.

Dodajmo i da je jedini kandidat za predsjednika Uefe Michel Platini.

>> Ćiro: Čak 70% lige gladuje, a Šukera boli ona stvar!

>> 'Čiji je Hrvatski nogometni savez? Šukerov?'

>> Pa nije valjda HNS kriv što je Hajduk jedan od najkažnjavanijih klubova u Europi?!

Komentara 30

DM
drug marin
11:35 27.01.2015.

Šuker je proslavio Hrvatsku i zato Srbo useljenici koji su ovladali medijima vode kampanju protiv njega oni mrze Hrvatsku a ne ljude koji su ucinili nesto za Hrvatsku Šukera, Kovača Itd Itd

DM
drug marin
11:25 27.01.2015.

Jesu pitali useljenike u Hrvatsku

DM
drug marin
11:24 27.01.2015.

Sto kaze Danca Ramljak, Danca sjd ti njima postavi 10 pitanja molim te ali odmah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije