Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP

Uefa pokrenula istragu: Nećete vjerovati zbog čega je Škotska predala susret Srbiji!

Nogometna lopta
Foto: Reuters (Ilustracija)
20.09.2016.
u 16:44

Srbija je s tom pobjedom osvojila prvo mjesto u skupini te osigurala plasman u elitni krug kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Ženska nogometna reprezentacija Škotske predala je susret kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Srbije, a razlog je više nego bizaran. Naime, škotske nogometašice noć prije bile su u izlasku i ''zavirile u čašicu''. Nogometašice su se toliko napile da im je drugo jutro bilo previše zlo i nisu mogle ustati iz kreveta, a kamoli zaigrati.

Službeni razlog otkazivanja susreta, koji je Srbija dobila s 3:0, jesu "zdravstveni problemi". Škoti navode da su djevojke osjećale mučninu i da zbog toga nisu zaigrale.

Nakon što se pročulo za taj slučaj, Uefa je pokrenula istragu.

Srbija je tako osvojila prvo mjesto u skupini te osigurala plasman u elitni krug kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Komentara 5

MA
marevr
17:43 20.09.2016.

oh opet ta srbija pa mi kao da imamo kompleks

CP
Cviet Prigorja
17:29 20.09.2016.

Ovo vam vjerujemo.

Avatar Made in Germany
Made in Germany
18:44 20.09.2016.

Jednom prilikom na Mallorci, gdje su Njemci i Britanci strogo odvojeni i imaju svoje plaze, nasao sam se sa jednom curom iz Glasgowo na pola puta uz plaze...Nakon sto smo oboje onako setajuci uz more imali ponesto pica, onako vrelo vecer, njene zelene oci, crvena kosa i crvene pjege po obrazu i nosu, uz to poput mene, velika navijacica kultnog Katholickog Celtica, ucinili su svoje. Uglavnome, nade se ja po pitanju cuge a bogami i kasnije u Hotelu u podredenom polozaju. Cuda mogu popit te djevojke sa otoka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije